Arkiv

KIF vinder med 11 mål


Da KIF Kolding og Lemvig-Thyborøn mødtes i en af sæsonens første kampe, var det med spænding til sidste sekund og et uafgjort resultat. I dag var der faktisk kun spænding i kampens første 15 minutter. Lemvig-Thyborøn lagde bedst ud, og var lynhurtige ved opgiverkastene, som de omsatte til hurtige mål. Efter 7 minutter stod der 5-3 til gæsterne fra det vestjydske, mens KIF så lidt fantasiløse ud i angrebsspillet. Et par redninger fra Rickard Frisk, samt tekniske fejl fra Lemvig-Thyborøn, satte dog gang i kontraspillet fra KIF og deres hurtige fløj Andreas Flodman. Herfra stod der KIF på det meste af spillet, og drengene fra Kolding kunne gå til pause ved stillingen 16-11. I 2. halvleg fortsatte KIF hvor de slap, og især Mattias Thynell bankede bolde i nettet efter behag. De tekniske fejl fortsatte desværre også for Lemvig-Thyborøn, og efter 4 minutter spillet i 2. halvleg fik Lemvig-Thyborøns Mads Byskov Høj Jensen direkte rødt kort efter en tackling i ansigtet på KIF's Andreas Flodman. KIF toget kørte videre, og for første gang i denne sæson var KIF foran med 12 mål. Efter 39 minutter spilletid stod den 24-12, hvilket gav plads til at nogle af KIF's bærende kræfter som Thynell, Irming og Gustafsson fik lov til at blive sparret resten af kampen, mens de unge drenge Mathias Daugård, Jeppe Larsen og Jacob Groes fik en del spilletid. Kampen endte efter en flot spillet kamp 34-23 til KIF Kolding.

KIF topscorer:

Mattias Thynell 8/11, Andreas Væver 8/8 (6 på straffe) og Kasper Irming 6/9.

LTH topscorer:

Jonas Gade Nielsen 8/11, Mark Nikolajsen 4/6 og Michael Krohn Thøgersen 4/6

KIF Kolding spiller allerede igen på onsdag 28/11 kl. 18.30 mod Aalborg Håndbold på hjemmebane i Sydbank Arena Kolding.

Køb din billet på: https://kif.billetten.dk