Arkiv

God fight gav ingen point mod førstepladsen


Dagens Man of the Match blev Kasper Irming. Prisen blev overrakt af spillere fra KIF Kidz, der spiller i Lykkeligaen. Gaven var et gavekort til Frisør Hårrødderne i Kolding - lige Kasper har måske ikke så meget brug for det, men mon ikke en anden i familien Irming kan bruge det.

Aalborg Håndbold viste her til aften, hvorfor de ligger nummer 1 i ligaen. Ved hurtige kontramål så det fra start ud til at være en skidt aften med KIF brillerne på. Aalborg bragte sig hurtigt foran 4-2 efter 4 minutter, men blot et minut efter hægtede KIF sig på igen, med en flot kontra scoring fra Andreas Væver.

Kasper Irming så i første halvleg ud til at være den eneste der kunne knække Aalborgs stærke defensive kæde. Det hurtige Aalborg spil var for meget for KIF Kolding, der gik fra at spille lige op 6-6 til at være bagud 11-6 på blot 4 minutter.

Et par redninger i Koldings mål fra Anders Petersen, samt stædighed fra Kasper Irming i angrebet, sikrede at Kolding ikke gik til pause bagud med mere end 13-19.

2. halvleg bød i særdeleshed på flotte redninger af Koldings Rickard Frisk, som på trods af en sløv start, får tilkæmpet sig en del redninger, og ender på en redningsprocent 27%

KIFs Alexander Morsten og Cyril Viudes får fat i stort set alt på stregen, og Andreas Flodman forsøger sig med lidt uvante scoringer på både gennembrud samt et skud fra venstre back.

På trods af fightervilje og et bedre angrebsspil, er det desværre ikke nok til at stoppe den nordjyske kontrabølge.

Efter 16 minutter er Aalborg foran med kun 3 mål. Denne føring formår de at holde helt til slutfløjtet, og kampen bliver derfor aldrig rigtig tæt. Et straffe dømt i sidste sekund afslutter kampen med 34-30 til Aalborg. Kolding må gå fra banen uden point i en kamp mod en svær modstander.

Næste hjemmekamp er d. 15. december kl. 16.00 mod SønderjyskE.

Billetter købes HER

Topscorer fra Kolding:

Kasper Irming 7/8

Matthias Thynell 6/11

Andreas Væver 4/4

Alexander Morsten 4/5

Cyril Viudes 4/5

Topscorer fra Aalborg:

Magnus Saugstrup 7/7

Omar Ingi Magnusson 6/9

Mark Strandgaard 7/9