Arkiv

Lars Frederiksen: ”Det bliver svært”

Det er ved at være længe siden, at KIF tog imod Århus Håndbold sidst. På onsdag tager KIF truppen til Århus for at spille returopgøret, og forhåbentlig tage hævn efter nederlaget sidst de mødtes. Et nederlag der på papiret ser større ud, end hvad kampen viste. Med ti minutter tilbage af kampen begyndte Århusianerne at trække fra KIF, som ellers havde holdt en føring gennem næsten hele kampen.

På nuværende tidspunkt adskiller 6 point de to hold i tabellen. KIF-træner Lars Frederiksen håber på to point i onsdagens opgør, selvom han ved at det bliver svært:

"Vi ved Århus er et hold der starter som lyn og torden, og spiller godt i starten. Vi skal være fuldstændig klar fra første fløjt, så vi er forberedte på det store pres der vil blive lagt på os.

Århus kan spille rigtig godt i nogle perioder, hvilket de viste sidst. Derfor er det vigtigt, at vi holder fokus på vores forsvar. Vi skal stå rigtigt og gør det svært for deres skytter.

Vi har også selv vores gode perioder, som vi så i anden halvleg mod Aalborg. Vi skal se, om vi kan få åbnet deres forsvar, som generelt har stået meget offensivt gennem sæsonen.

Martin Mauer har ikke været med til de sidste par kampe. Han bøvler lidt med sin diskusprolaps, men de næste par dages træning vil afgøre, om han kan spille med eller ej. Vi glæder os som altid til at komme i gang, og håber på to point, selvom det bliver svært."

Kampen spilles onsdag d. 5. december kl. 18.30 i Ceres Arena.

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding