Arkiv

På papiret er der en tæt kamp i udsigt


Når Kolding i morgen drager mod Ringsted, bliver det med håb om at bryde den dårlige stime, og vende hjem med point. Med kun to efterfølgende kampe inden jul, begynder tabellen at skille fårene fra bukkene. Både KIF Kolding og TMS Ringsted ligger på nuværende tidspunkt på henholdsvis 10. og 12. pladsen, og begge hold har desperat brug for point. Med en sejr til Kolding er der kun 3 point op til SønderjyskE, mens TMS med en sejr vil komme op på samme antal point som Kolding. Motivationen burde derfor være til stede for spillerne, trænerne og fans.

På mange punkter spiller de to hold lige op, og kigger man udelukkende på statistikkerne, burde dette være en kamp som KIF Kolding skulle vinde.

Begge hold har nemlig en spiller i top 5 hvad angår flest assists. Her er det KIF’s Kasper Irming og Ringsteds’ Morten Nyberg som konkurrerer mod hinanden. Med kun 5 assists til forskel mellem de to er der rig mulighed i lørdagens kamp for at indhente eller tage afstand til modparten.

Også Andreas Væver og Michael Riis har en intern konkurrence i gang. De dyster nemlig om at have flest straffescoringer. Begge spillere findes også i top 5 over straffeskytter, men Andreas Væver har vist sig en smule mere effektiv, og er derfor noteret for hele 37 scoring på 42 forsøg.

Hvor TMS Ringsted dog ligger i toppen (og gerne må blive), er i antallet af udvisninger. Sebastian Reimer Thor og Benjamin Pedersen, begge fra Ringsted, er de to mest udviste spillere i denne sæson. Til sammen er de blevet udvist 33 gange, hvilket er 10 udvisninger mere end KIF’s to bisser: Alexander Morsten og Olafur Gustafsson, som til sammen har 23 udvisninger.

Næste hjemmebanekamp for KIF Kolding er mod SønderjyskE i Sydbank Arena lørdag d. 15. december kl. 16.00.