Arkiv

Kühne tilbage i KIF!


Vi er utrolig glade for at have Jacob Kühne tilbage i KIF Kolding.

21-årige Jacob er et velkendt og vellidt ansigt i vores klub, da han både har tilbragt hans ungdoms år i klubben, og i sæsonen 2016/2017 spillede han også for KIF Kolding København i ligaen.

Som ungdomsspiller spillede Jacob bl. a. sammen med Svane, Daugård, Groes og Døssing, så han er bestemt ikke et ukendt ansigt i truppen.

Jacob har senest spillet 2 sæsoner i Fredericia HK i 1. division og 4 mdr. i Kolding HK i 2. division, men nu er han klar til at trække KIF trøjen over hovedet igen. Allerede i lørdags d. 8/12, var Jacob med i kampen mod TMS Ringsted.

Jacob fortæller at han glæder sig over at være med igen.

"Det er godt at være med på KIF holdet igen. Det er ikke nogen bred trup i år, så det er rart at kunne hjælpe. Jeg ved, jeg kommer ind på holdet som reserve, og jeg er min rolle helt bevidst. Jeg er klar på at gøre hvad der bliver sagt, og hjælpe holdet bedst muligt."

Lars Frederiksen er også glad for at have fået Jacob Kühne tilbage i truppen og barndomsklubben.

"Det er selvfølgelig rart at have fået en spiller mere at trække på, også til vores træninger. Jacob er en god og spændende spiller, og vil på sigt kunne bidrage en hel del på vores hold."

Du kan se Jacob Kühne i KIF trøjen igen i Sydbank Arena d. 15/12 kl. 16.00, hvor KIF Kolding møder SønderjyskE.

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding