Arkiv

Cyril Vuides fortsætter i KIF Kolding

Vores franske stregspiller Cyril Vuides har på grund af personlige familiemæssige årsager, haft et ønske om at komme hjem til Frankrig efter denne sæson.

Imidlertid opstod der en mulighed for Cyril, allerede fra starten af det nye år. Denne mulighed ville Cyril gerne forfølge, og selvom vi er utrolig glade for Cyril i KIF, ville vi selvfølgelig ikke stå i vejen for hans og hans families ønske.

Aftalen i Frankrig gik dog aldrig igennem, og Cyril bliver derfor i KIF Kolding sæsonen ud.

Cyril er utrolig vellidt blandt spillere, ansatte og fans, så vi er glade for at have ham os hos lidt endnu. Cyril har været en del af KIF i 7 år og har længe været en kulturbærer. Siden 2011 har Cyril vundet 2 DM-guldmedaljer, 1 DM-sølvmedalje, 1 Pokaltitel og 2 Super Cup-titler i KIF trøjen.

Kl. 16.00 i dag gælder det KIF Kolding vs. SønderjyskE, en kamp som Cyril og resten af truppen har fuld fokus på. Der skal jagtes to eftertragtede point.