Arkiv

KIF er klar til uhyre vigtig mandagskamp


Efter seks ugers VM-pause uden ligakampe er KIF Koldings mandlige ligahold klar til den uhyre vigtige kamp mandag aften – klokken 18.30 – hjemme i Sydbank Arena mod Nordsjælland Håndbold.

Et kig på stillingen i den nederste ende af ligaen fortæller alt om betydningen af kampen. KIF ligger nummer ti med 12 point for 18 kampe, mens nordsjællænderne lige nu indtager ligaens sidsteplads med tre point færre end KIF. En KIF-sejr vil altså kunne skabe et hul på fem point, mens et nederlag modsat betyder, at KIF kun vil være ét point foran Nordsjælland, som samtidig vil være bedst indbyrdes.

Det er dog ikke de spekulationer, som optager KIF-træner Lars Frederiksen forud for mandagens kamp. Han har haft fokus på at skærpe KIF-holdet rent spillemæssigt.

-Vi har til træningen haft fokus på at gøre vores forsvar endnu mere kompakt, og så skal vi her i foråret også løfte vores kontrafase. Det skal man meget gerne kunne se allerede mandag aften mod Nordsjælland, siger Lars Frederiksen.

I den første kamp mellem de to hold tabte KIF’erne stort efter en kamp, hvor nordsjællændernes store strateg, Johan Meklenborg fik alt for frit spil samtidig med, at KIF’erne brændte for meget på nordsjællændernes store målmand, Mike Jensen.

-Vi skal meget gerne have bedre styr på Meklenborg, som er Nordsjællands ”motor” på banen. Samtidig er vi også indstillet på, at vi i perioder af kampen kommer til at spille over for et mere offensivt forsvar, siger Lars Frederiksen.

Han har også en klar appel til KIF’s hjemmepublikum.

-Vi håber meget på, at publikum i Kolding nu er håndboldsultne efter en lang VM-pause. Vi har brug for opbakningen, så vi satser på at publikum er klar til at give den gas og bakke os massivt op mandag aften, siger Lars Frederiksen.

Han kan stille med et mandskab i stærkeste opstilling til kampen mod Nordsjælland. Det betyder så også, at der er gensyn med Martin Mauer Larsen, som fik ødelagt stort set hele efterårssæsonen som følge af en diskusprolaps. Mauer har trænet godt med de seneste uger, og ham kan vi forvente at se i aktion igen mandag aften.

Mød op i Sydbank Arena i god tid til dette håndboldbrag, som fløjtes i gang klokken 18.30. Vi håber – og tror på – at der kommer rigtig mange tilskuere til denne meget vigtige kamp for KIF.

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding