Arkiv

PRESSEMEDDELELSE


Lars Frederiksen stopper som cheftræner i KIF KOLDING/ KIF Håndbold Elite A/S

Efter næsten 2 år som cheftræner er Lars Frederiksen og klubbens ledelse blevet enige om, at det er tid til at bringe nye kræfter ind i trænerteamet. Lars Frederiksen er en sand KIF’er og Lars har været med til at vinde 5 danske mesterskaber for klubben. Han fik i sin tid som cheftræner for KIF Vejens kvinder vendt udviklingen positivt til Europa Cup finale og DM-bronze for dem. Lars har leveret et solidt stykke arbejde, og har været ankermand i en svær periode for klubben, hvor holdet blev bragt frem til slutspilsplads i sidste sæson, siger Brian Stein, bestyrelsesformand for KIF Kolding.

Vi sigter nu ud i markedet for mulige kandidater, som kan tage over efter Lars Frederiksen, og indtil vi har fundet en ny cheftræner, vil assistenttræner Lars Rasmussen tage over.

Vi har pr. 01.02.2019 fået ansat en ny direktør, Christian Phillip, for KIF Håndbold Elite A/S, og får nu sat yderligere fokus på vores kommercielle del, samt også fokusere mere på det sportslige.

I KIF KOLDING/KIF Håndbold Elite A/S har vi stadigvæk store sportslige ambitioner, og er nu i gang med at støbe kuglerne for fremtidig sportslig succes siger bestyrelsesformand Brian Stein.

Ved spørgsmål kan følgende kontaktes:

Brian Stein, bestyrelsesformand: mobil 2028 6717

eller

Christian Phillip, direktør: mobil 4252 1215