Arkiv

Lars Rasmussen: -Vi er klar til at arbejde benhårdt for KIF


Efter et par dage, hvor der har været masser af blæst omkring KIF Koldings ligamandskab og om klubben som helhed, skal det igen handle om det, der foregår inde på banen: håndbolden.

Og her er virkeligheden, at KIF Koldings mandlige ligahold har en stor udfordring forude, når holdet fredag sidst på dagen tager til Esbjerg for i Blue Water Dokken – klokken 19.00 – at møde stærkt satsende Ribe-Esbjerg HH. En svær udekamp er i vente, men umuligt er det nu ikke, konstaterer Lars Rasmussen, som nu har dirigentstokken for KIF Koldings ligamandskab.

-Vi har naturligvis den største respekt for Ribe-Esbjerg, som stiller med et meget stærkt mandskab. Men derfor tager vi nu alligevel til Esbjerg med troen på, at vi kan vinde den kamp. Vi er alle sammen klar til at arbejde benhårdt for KIF. Jeg har ikke på de to dage, hvor jeg har ledet træningen, kunnet nå at lave en hel masse om. Men lige nu og her handler det om at skabe noget glæde og gejst, og begge dele har spillerne vist ved træningen de seneste dage, konstaterede Lars Rasmussen torsdag aften.

-Spillerne på vort hold er rigtig gode ligaspillere, og i den situation vi er i nu handler det om at stå sammen og kæmpe for hinanden. På holdet er der et rigtig godt kammeratskab, og så må i den kommende tid forsøge at tage de små skridt fremad rent spillemæssigt. Men uanset om vi vinder eller taber skal vi efter kampen kunne se hinanden i øjnene og sige, at vi hver især gav alt og fightede for hver en bold. Og det med at give alt – det gælder på banen, men det gælder også ude på bænken, understreger Lars Rasmussen.

Til kampen fredag aften må han undvære forsvarskrumtappen Olafur Gustafsson, som har fået tre spilledages karantæne efter det slag han ramte Nicolas Lundbye Kristiansen med i mandagens kamp mod Nordsjælland.

-Vi har stadig Mathias Thynell og Alexander Morsten i vores midterforsvar, og så bliver det ellers Cyril Viudes, Jens Svane og Martin Mauer, som skal tage nogle ekstra opgaver i forsvaret, siger Lars Rasmussen.

Fredagens kamp i Blue Water Dokken fløjtes som nævnt i gang klokken 19.00, og KIF Kolding kan sagtens bruge opbakning fra klubbens trofaste fans i denne vigtige udekamp. I bil tager det kun en times tid fra Kolding til Esbjerg skulle vi hilse og sige…!