Arkiv

KIF forstærker spillertruppen til sæsonen 2019/2020


Stregspiller, Benjamin Pedersen, og bagspillerne, Chris Jørgensen samt Troels Jørgensen, har netop skrevet kontrakt med KIF Kolding for den kommende sæson. KIF spillertruppen bliver bredere i den kommende sæson og den samlede holdopstilling er dermed forstærket.

Benjamin Pedersen tager skridtet fra TMS Ringsted til KIF Kolding. Benjamin har vist et potentiale, som kan gøre ham til en af de bedste stregspillere i den danske liga. Den 198 cm høje stregspiller har lavet en 3-årig aftale med KIF

Benjamin Pedersen siger om aftalen:

”Jeg er rigtig glad for mit skifte til KIF Kolding, da det er næste step i min karriere. Jeg er en ihærdig ung mand, som drømmer store drømme, og jeg synes KIF Koldings fremtidsplaner og mine egne har et godt sammenspil. Jeg kommer til med en stor interesse, hvor jeg kan dedikere min energi og tid til at udvikle mig personligt. Ligeledes ønsker jeg at spille med om de sjove placeringer, hvilket jeg forventer, at jeg sammen med holdet kan arbejde os hen i mod.”

Chris Jørgensen kommer til KIF, efter to sæsoner i Sønderjyske. Chris har tidligere bevist sit værd i Nordsjælland, Bjerringbro-Silkeborg, GOG og Aalborg Håndbold. Chris Jørgensen har ligeledes skrevet under på en 3-årig aftale med KIF Kolding.

Chris Jørgensen siger om aftalen med KIF:

”Jeg glæder mig utrolig meget til at starte i Kolding. Det klare mål er at være med til at bringe KIF tilbage til toppen af dansk håndbold, og det er jeg utrolig stolt af at være en del af.”

Troels Jørgensen vender tilbage til den danske liga efter tre år i svenske Ricoh, hvor han pt. indtager 5 pladsen på topscorerlisten. Inden Troels drog afsted til Sverige, har han repræsenteret Team Tvis Holstebro, TMS Ringsted, HC Midtjylland og senest Ribe Esbjerg HH. Troels Jørgensen har indgået en 3-årig aftale med KIF Kolding.

Troels Jørgensen siger om aftalen med KIF:

”Jeg er utrolig glad og stolt over mit kommende skifte til KIF Kolding. At få muligheden for at spille for sådan en traditionsrig og professionel klub, der emmer af håndbold, er en drøm som går i opfyldelse, og jeg glæder mig utrolig meget til at repræsentere KIF Kolding.”

Direktør i KIF Christian Phillip siger om de tre aftaler:

”I KIF glæder vi os meget over de kommende tilgange af disse 3 dygtige spillere. Vi har en klar ambition om at komme tilbage til toppen af dansk håndbold, og det skal disse spillere bidrage til. Samtidig glæder jeg mig også personligt over baglandets opbakning til at gøre dette muligt. Det viser troen på KIF, og det skal vi betale tilbage ved at levere gode resultater på banen.”

Spørgsmål til aftalerne skal rettes til KIF Koldings direktør Christian Phillip på mobil 42 52 12 15.

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding