Arkiv

Stor udfordring for KIF onsdag aften

Der venter KIF Koldings mandlige håndboldligahold en stor udfordring, når holdet onsdag aften i Gudme skal op imod ligaens førerhold, GOG.

Nå, ja – godt nok ligger GOG lige nu ”kun” på andenpladsen i ligaen, men med 32 point og to kampe i baghånden og kun et point efter Aalborg Håndbold er det næppe den store overdrivelse at kalde GOG for ligaens reelle førerhold.

Det ændrer dog ikke på, at også mod det fynske tophold har KIF’erne tænkt sig at gøre et kvalificeret forsøg på at give fynboerne modstand.

-Vi ved det bliver svært. Men det ændrer ikke på, at vi er godt forberedt på, at vi meget gerne skal have bremset fynboernes eksplosive kontrafase. Så vi vil selvfølgelig forsøge at trække tempoet ud af kampen, lyder det fra KIF-træner Lars Rasmussen, som da også hæfter sig ved, at KIF tidligere i denne sæson gjorde livet svært for GOG i den meget omdiskuterede 23-23 kamp, som blev spillet i Kolding i oktober sidste år.

Til kampen onsdag aften stiller KIF’erne op uden forsvarskrumtappen Olafur Gustafsson, som afsoner den sidste karantænedag, og derudover har KIF-truppen desværre været ramt af sygdom i dagene op til kampen.

Hos det fynske hjemmehold er der ifølge Fyns Stiftstidende tvivl om landsholdsspilleren Lasse Møller, som heller ikke var med, da GOG senest i søndags i EHF Cup’en vandt en storsejr over spanske Granollers. I den kamp viste et par andre af fynboernes unge profiler, venstre back Emil Lærke og højre back Jon Andersen, så det smalt besatte KIF-hold kommer onsdag aften på en særdeles hård opgave mod et GOG-hold, som har den bredde, som KIF’erne mangler lige nu.

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding