Arkiv

KIF hentede en sikker pokalsejr


KIF Koldings mandlige ligahold var tirsdag aften på langfart, da holdet tog til landsbyen Skave, nord for Holstebro, hvor opgaven var en pokalkamp i femte runde af pokalturneringen, Santander Cup. Her ventede det lokale 3. divisionshold fra Hogager GF, og den opgave løste KIF’erne uden større besvær, da holdet hentede en sejr på 27-17 – efter en KIF-føring på 13-9 ved pausen.

Eneste alvorlige streg i regningen for KIF’erne var til gengæld, at KIF’s stærke svenske højre fløj, Andreas Flodman muligvis fik en skulderskade, da han i starten af kampen scorede til 3-2 for KIF.

Ifølge JydskeVestkystens mand i hallen, journalist Kim Mikkelsen, lignede det en skulderskade, og derfor sad Flodman med is på skulderen i resten af kampen.

Lad os ikke håbe det går så galt. KIF’erne har mildt sagt – og skrevet – ikke brug for flere skader lige nu, hvor de afgørende kampe i ligaen venter. Ikke mindst den uhyre vigtige bundkamp på lørdag den 2. marts, klokken 16.10 i Vejen Idrætscenter, hvor KIF’erne skal op imod Mors-Thy Håndbold.

I pokalkampen tirsdag aften var det så unge Jacob Groes Hansen, som tog over efter Andreas Flodman, og det gjorde Jacob Groes Hansen glimrende med fem mål til følge.

KIF’s målscorere mod Hogager GF var:

Kasper Irming, 7, Cyril Viudes og Jacob Groes Hansen, begge 5, Mathias Daugård, 4, Martin Mauer Larsen og Jacob Kühne, begge 3 samt Jens Svane Peschardt og Andreas Flodman, begge 1 mål.