Arkiv

Bundgyser venter i Vejen


Et kig på tabellen i mændenes håndboldliga fortæller alt om vigtigheden af lørdagens ligakamp i Vejen Idrætscenter mellem KIF Kolding og Mors-Thy Håndbold. Forud for kampen ligger de to hold side om side i tabellen. KIF på ligaens 12. plads med 12 point. Mors-Thy med ét point færre på 13 pladsen. Og ned til TMS Ringsted på ligaens sidsteplads, som betyder direkte nedrykning, har KIF kun tre point, mens Mors-Thy har to point flere end sjællænderne på ligaens sidsteplads.

KIF-træner Lars Rasmussen er da også godt klar over, at det er en uhyre vigtig kamp for ham og hans spillere, som venter lørdag eftermiddag.

-Det er det. Men det er det for alle i klubben. Spillere, trænere, fysioterapeuter, ledere, sponsorer, tilskuere og fans. Det er nu vi skal vise, hvad KIF står for, og det skal vi vise lørdag eftermiddag. Vi ved, at vi skal op imod et rigtig stærkt Mors-Thy hold, som ikke bare har Marcus Dahlin og Erik Toft som de store profiler. De har også rigtig stærke spillere i Mads Kjeldgaard Andersen, Stefan Nielsen, Frederik Tilsted og Søren Nørgaard. Så det er et hold med en stor bredde, konstaterer Lars Rasmussen.

Han tror dog på, at hans eget mandskab – trods skader hos profiler som Mathias Thynell og Alexander Morsten – har en god chance for at få gevinst ud af lørdagens kamp.

-Det kræver, at vi står solidt og aggressivt i forsvaret, og dermed får nogle muligheder i kontraspillet. Og samtidig skal vi være skarpe på at dæmme op for Mors-Thys meget stærke kontrafase, understreger Lars Rasmussen.

I modsætning til gæsterne stiller KIF op med en smal besætning, og Lars Rasmussen har da også været ude og sondere terrænet for mulige substitutter for de skadede spillere. Lørdag eftermiddag har han igen Olafur Gustafsson tilbage efter endt karantæne, men ellers er der ikke nye navne til at supplere den smalle KIF-trup.

-Men de 13 spillere vi har med har været med hele vejen igennem i denne sæson. De ved, hvad det gælder, og der er ikke én af dem jeg vil bytte ud. Så nu har vi fuld fokus på at spille med de spillere vi har til rådighed. Og så satser vi ellers på, at vort trofaste hjemmepublikum lørdag eftermiddag giver den fuld gas og bakker os effektivt op i alle 60 minutter, lyder opfordringen fra Lars Rasmussen.

Den opfordring er hermed givet videre. Giv den gas – lav noget larm for KIF Kolding, og gør det lørdag eftermiddag i Vejen Idrætscenter, hvor kampen mellem KIF Kolding og Mors-Thy Håndbold fløjtes i gang klokken 16.10. Kom i god tid til dette brag, hvor vi også kan forvente, at Mors-Thy Håndbold har en busfuld larmende fans med til Vejen.

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding