Arkiv

KIF er klar til et onsdagsbrag mod TTH


Efter en pause på 19 dage uden kampe er KIF Koldings mandlige ligahold klar til forhåbentlig at spille et brag af en kamp, når de onsdag aften i Sydbank Arena – kl. 18.30 - får besøg af ét af ligaens tophold, TTH Holstebro.

Det er en uhyre vigtig kamp for begge hold. For KIF vil et point eller to betyde, at holdet ikke længere er i fare for at ende på ligaens sidsteplads, mens TTH modsat spiller for at få point med over i DM-slutspillet.

KIF-træner Lars Rasmussen er fortrøstningsfuld forud for onsdagens kamp.

-Vi har brugt de seneste 17-18 dage på at få de spillere, som fysisk var presset på ressourcerne, helt op i gear igen. I vores seneste kamp mod BSV var Kasper Irming ikke med, og en spiller som Andreas Væver var også presset. De er begge med igen og klar til at give den fuld gas. Og så har vi også Alexander Morsten med igen, men om han så er klar til at spille mod TTH ved jeg endnu ikke, siger Lars Rasmussen.

Han slår også fast, at spillerne har trænet godt og hårdt i den lange kamppause, og derfor tror han også på mulighederne for at skabe et godt resultat i onsdagens kamp mod TTH Holstebro.

Men Lars Rasmussen ved også godt et og andet om, hvad KIF’erne ikke skal gøre, hvis holdet skal have point mod TTH. Det så han, da TTH forleden vandt en sikker sejr på 28-22 over rumænske Constanta på udebane i EHF Cup’en.

-TTH har måske landets skarpeste fløje i Magnus Bramming og Kasper Kildelund. Laver man tekniske fejl eller afslutter ukoncentreret bliver man helt sikkert straffet i kontrafasen. Og så viste TTH’s EHF Cup-kamp også, at når man afslutter ukoncentreret på TTH-målmand Sebastian Frandsen bliver man i den grad straffet, lyder det fra Lars Rasmussen.

Mens KIF’erne altså har haft god tid til at forberede sig til onsdagens ligakamp har TTH været inde i et hektisk program med kampe både onsdag og søndag – og så også lige en lang rejse til Rumænien oven i. Lars Rasmussen håber det kan give KIF’erne en lille fordel i onsdagens kamp.

-Og så skal vi også have en fordel i at spille på hjemmebane. Vi har i den grad brug for at have en medlevende kulisse i ryggen. Vi skal have opbakning fra Kolding, det er nu vi har brug for den. Så lover vi at give den fuld gas både på banen og på bænken, siger Lars Rasmussen.

Kom i god tid til dette onsdagsbrag, som fløjtes i gang klokken 18.30 i Sydbank Arena.