Arkiv

KIF’erne ved godt mod inden skæbnekamp lørdag


I KIF-lejren er man fuldt ud bevidste om sværhedsgraden af den opgave, der venter lørdag eftermiddag, når KIF Koldings mandlige ligahold skal til Aalborg, hvor holdet skal møde Aalborg Håndbold, som med en sejr og 5000 tilskuere i ryggen vil kunne vinde grundspillet i mændenes liga.

KIF-træner Lars Rasmussen erkender, at der venter hans mandskab en uhyre vanskelig udfordring.

-Aalborg er et superstærkt hold, og hvis vi ikke spiller meget disciplineret og med meget få fejl risikerer vi at få ørerne i maskinen. Aalborg har ét af ligaens bedste forsvar, og i den seneste kamp mod Aarhus var de knivskarpe og lavede 17 mål i kontrafasen. Samtidig har de i bagkæden profiler som Tobias Ellebæk, Omar Ingi Magnusson og Janus Smarason. Men vi har trænet godt hele ugen. Der er godt humør i truppen, og vi ved hvilken opgave, der venter os. Så vi tager selvfølgelig til Aalborg med det formål at give Aalborg kamp til stregen, siger Lars Rasmussen.

Samtidig lægger han ikke skjul på, at han også har en anden ligakamp i tankerne – nemlig TMS Ringsteds kamp i Skjern samtidig med KIF’s kamp i det nordjyske.

-Det er meget imod min natur at fokusere på andre kampe end vores egen kamp. Men jeg vil nu tillade mig at mene, at Skjern er omtrent lige så store favoritter mod TMS som Aalborg er mod os. Og Skjern har en femteplads, som giver adgang til Europa Cup’en at spille for. Så derfor forventer jeg da også, at Skjern vinder en sikker sejr i deres kamp, hvor de har meget på spil. På lørdag vil jeg have et øje på, hvad der sker i Skjern, men mine spillere skal give den fuld gas på banen og ikke koncentrere sig om andet end vores egen kamp, lyder det fra Lars Rasmussen.

Til kampen på lørdag må KIF-træneren fortsat undvære stregspilleren Cyril Viudes, som døjer med en lyskeskade. Og selvom Alexander Morsten heller ikke er hundrede procent klar efter sin knæskade spiller han lørdag, og så bliver det unge Mathias Daugaard, som skal agere substitut på stregen, når Morsten skal have pauser.

Kampen mellem Aalborg Håndbold og KIF Kolding fløjtes i gang klokken 15.30, og hvis man ikke tager til Aalborg og støtter KIF kan man følge alle dramaerne i ligaen, når TV2 lørdag eftermiddag sender fra alle syv kampe i mændenes liga.