Arkiv

KIF Håndbold arrangerer Rasmus Bjerg koncerten ”John”


Efter nogle års pause er KIF Håndbold nu klar til igen at springe ud som koncertarrangør. Det sker den 31. august, hvor foreningen kan præsentere Kolding drengen Rasmus Bjerg i rollen som John Mogensen.

Rasmus Bjerg har høstet store roser, først for filmen og siden for koncerterne, hvor han på fornemmeste vis spiller den legendariske danske folkesanger. Det er derfor en stor fornøjelse, at vi kan præsentere ham i vores egne vante rammer i Sydbank Arena til august.

KIF Håndbold har tidligere gjort sig meget i koncerter med blandt andet navne som Lars Lilholt, Kim Larsen, Stig Rossen og ikke mindst 60’er Festen i det store cirkus telt på Kolding Stadion 7 år i træk.

Nu gælder det så en koncert inde i hallen, som jo præcis er bygget til at kunne noget mere end sport, og hvad er så mere oplagt end at huset største bruger KIF Håndbold laver en koncert. Og for så at binde den sløjfe færdig, så havde KIF Håndbold netop Rasmus Bjerg på besøg i Sydbank Arena, da foreningen fejrede sit 75 års jubilæum i juni 2016, så det er jo næsten det vi i sporten verden kalde hjemmebane...

Billetsalget til koncerten John med Rasmus Bjerg starter den 9. april kl. 10.00 via www.billetten.dk