April 7, 2019

KIF Koldings mandlige håndboldligahold tager en omgang god moral med ind til de kommende kvalifikationskampe om at blive i mændenes håndboldliga. Det kan man konkludere efter, at KIF’erne leverede en gedigen fight garneret med rigtig godt spil i store dele af kampen, d...

Please reload

KIF tager god moral med ind i kval-spillet

 

KIF Koldings mandlige håndboldligahold tager en omgang god moral med ind til de kommende kvalifikationskampe om at blive i mændenes håndboldliga. Det kan man konkludere efter, at KIF’erne leverede en gedigen fight garneret med rigtig godt spil i store dele af kampen, da holdet lørdag eftermiddag tabte med 25-28 efter 12-12 ved pausen mod Aalborg Håndbold.

 

KIF’erne leverede én af de bedste kampe i 2019, men mod slutningen var nordjydernes større bredde givetvis afgørende for den nordjyske sejr, som samtidig betyder, at Aalborg Håndbold vinder grundspillet i ligaen.

 

Efter lørdagens sidste spillerunde er det foreløbige facit, at TMS tager den direkte nedrykning til 1. division, mens KIF skal ud i kval-spillet mod Ribe-Esbjerg og Mors-Thy Håndbold, som begge har to point med over i kvalspillet samt Nordsjælland og Lemvig-Thyborøn, som begge har et point med over i kvalspillet.

 

KIF’s program i kvalspillet ser således ud – ud fra datoerne, som Dansk Håndbold Forbund har meldt ud. Datoerne skal tages med det forbehold, at de kan blive flyttet, hvis nogle af kampene skal vises i tv.

 

Onsdag den 17. april: KIF-Nordsjælland

Onsdag den 24. april: Mors/Thy Håndbold-KIF

Lørdag den 27. april: KIF-Ribe/Esbjerg

Lørdag den 4. maj: Lemvig/Thyborøn Håndbold

 

Det hold der slutter sidst i slutspilspuljen mellem de fem hold skal ud i to eller tre afgørende kvalkampe mod den samlede vinder af kampene mellem TM Tønder og Sydhavsøerne fra 1. division.

 

Datoerne for disse kampe er:

Lørdag den 11. eller søndag den 12. maj: KIF i givet fald på hjemmebane

Onsdag den 15. maj: KIF i givet fald på udebane

Lørdag den 18. eller søndag den 19. maj: KIF i givet fald på hjemmebane

 

Please reload

Arkiv
Please reload

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle