Arkiv

KIF spiller pokalkamp fredag aften


KIF Koldings mandlige håndboldligahold varmer op til de kommende meget afgørende kvalifikationskampe til ligaen med en pokalkamp i det nordjyske fredag aften.

KIF’erne skal således være gæster hos Aars Håndboldklubs 2. divisionshold i en kamp, som gælder retten til at spille med i pokalturneringens 1/8-finaler efter sommerferien.

I Aars satser de – ifølge klubbens Facebook-side – på at have en fyldt hal i ryggen som opbakning til byens lokale håndboldhelte. Kampen spilles fredag klokken 19.30 i Idrætscenter Østermarken i Aars.

Kampen bliver ikke en walk over for KIF’erne, som kan se frem til kvalificeret modstand. Aars HK har således netop spillet kvalifikationskampe til 1. divison, men her tabt begge sine kampe. I weekenden tabte nordjyderne ude med 28-36 til Roskilde, mens holdet onsdag aften hjemme tabte med 25-29 til Rækker Mølle. Dermed er det Roskilde og Rækker Mølle, som skal spille de afgørende kampe mod Stoholm og HC Odense om pladserne i 1. division.

For KIF’erne er kampen fredag aften en vigtig pokalkamp, som samtidig giver KIF-træner Lars Rasmussen lejlighed til at pudse holdets kampform af inden den uhyre vigtige kvalifikationskamp mod Nordsjælland, som spilles i Sydbank Arena onsdag den 17. april, klokken 18.30. Og en anden nok så vigtig mission med fredagens pokalkamp er også, at KIF’erne for enhver pris skal undgå yderligere skader til spillerne forud for de kommende liga-kvalifikationskampe.