Arkiv

KIF skal holde fokus i 60 minutter


For både spillere, trænere, ledere og publikum venter en uhyre spændende håndboldkamp, når KIF Kolding og Nordsjælland onsdag aften – klokken 18.30 i Sydbank Arena i Kolding tager fat på nedrykningsspillet i mændenes håndboldliga.

For en halv snes dage siden spillede KIF’erne en glimrende og meget fokuseret kamp, da holdet tabte knebent til grundspilsvinderne fra Aalborg Håndbold, og de gode takter blev fulgt op, da KIF’erne i fredags igen var en tur i det nordjyske og her i en pokalkamp slog Aars Håndboldklub med 40-27 i en kamp, hvor KIF’erne stillede uden Olafur Gustafsson, som var på opgaver med det islandske landshold samt Anders Petersen og Andreas Væver, som sad uden for med mindre skader, ligesom Cyril Viudes også kun fik meget begrænset spilletid.

-Vi synes selv, at vi har et godt afsæt til kampen mod Nordsjælland, og her skal vi meget gerne fortsætte den meget koncentrerede og fokuserede indsats vi har vist i de seneste kampe. Her har vi spillet som et hold, og vi har minimeret fejlene. Spillerne har holdt sig til de aftaler vi har lavet, og det bliver også recepten for os mod Nordsjælland. Det er en uhyre vigtig kamp for begge hold, konstaterer KIF-træner Lars Rasmussen.

Han slår fast, at man i KIF-lejren primært har fokus rettet på holdets egne spillemæssige udfordringer.

-Men så kan det da godt være, at vi undervejs i kampen justerer taktikken og retter fokus imod de ting Nordsjælland foretager sig. De har dygtige bagspillere i Kasper Kisum, Nicolas Lundbye Kristiansen og Aku Kreutzmann, mens vi nok slipper for at tage stilling til Johan Meklenborg og Jesper Dahl. Men vores fokus er først og fremmest vores eget spil og at vi selv spiller med en meget lille fejlmargin. Så tror vi på mulighederne for en sejr, siger Lars Rasmussen.

I den sammenhæng er hjemmebanen i Sydbank Arena Kolding helt afgørende, og også derfor skal KIF’erne onsdag aften meget gerne have en massiv og medlevende kulisse i ryggen. Holdets ottende mand skal bakke KIF-drengene op i alle 60 minutter. Kom i god tid i hallen til dette brag, som fløjtes i gang klokken 18.30. Kampen vises ikke i tv, og i øvrigt er håndbold live i hallen også altid en federe oplevelse end bag en tv-skærm. Så tag din nabo, gode ven, lillebror eller moster med i hallen onsdag aften klokken 18.30 – og bak KIF op i alle 60 minutter!

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding