Arkiv

Det så ellers lovende ud for KIF…..


Nu gik det ellers lige så godt – men det endte rigtig skidt. Nogenlunde sådan kan man sammenfatte onsdag aftens ligakvalifikationskamp mellem KIF Kolding og Nordsjælland Håndbold, som endte med en sjællandsk sejr på 35-32 efter, at gæsterne havde ført med 19-18 ved pausen.

I midten af anden halvleg gik det godt for KIF’erne, som førte med 27-26 og var to mand i overtal. Men i stedet for at drage fordel af den situation lavede Jens Svane Peschardt, som inden da var én af KIF’s bedste spillere, desværre to dårlige afleveringer, som endte i hænderne på gæsternes Carl Emil Haunstrup. Og i stedet for at udbygge føringen kom KIF så bagud med 27-28 og fik samtidig vist to spillere ud i kølvandet på de sitationer, der fulgte efter gæsternes føringsmål. Det benyttede Nordsjælland sig til at bringe sig foran med tre mål – 30-27, og den føring fik KIF’erne aldrig indhentet.

KIF’erne havde indtil det 45. minut, hvor de to fatale fejlafleveringer vendte billedet, langt hen ad vejen spillet fortrinligt og kæmpet godt. Holdet havde indtil da holdt de tekniske fejl nede på et fornuftigt lavt niveau. Til gengæld var KIF’s forsvarsspil ikke oppe på det højeste niveau, og det betød da også, at Nordsjællands målmand Mike Jensen samlet havde betydelig flere redninger end Anders Petersen og Richard Frisk i KIF-målet. Til gengæld leverede Frisk adskillige fremragende udkast, som endte i næverne på hans svenske landsmand, KIF’s højre fløj, Andreas Flodman, som på den konto lavede flere fine kontramål.

Samlet set må man konstatere, at KIF’erne kunne ærgre sig godt og grundigt over nederlaget i en kamp, hvor fighten og indstillingen ikke fejlede noget. KIF’erne måtte onsdag aften også undvære én af holdets meget vigtige spillere, den islandske landsholdsspiller Olafur Gustafsson, som sad uden for med en skade han pådrog sig, da han søndag aften spillede for det islandske landshold i Makedonien.

For KIF’erne handler det om at kigge fremad mod den næste vigtige opgave, som er næste onsdag – den 24. april, klokken 19.30 på udebane mod Mors-Thy, som onsdag aften kom fra start i kvalifikationsspillet med en sejr på 31-28 ude over Lemvig-Thyborøn.

Jens Svane Peschardt blev hædret som dagens man of the match hos KIF.

KIF’s målscorere mod Nordsjælland:

Jens Svane Peschardt og Andreas Flodman, begge 7, Cyril Viudes, 4, Martin Mauer Larsen, Kasper Irming, Alexander Morsten og Jeppe Larsen, alle tre mål samt Mathias Duagaard, 2 mål.

Målscorere Nordsjælland:

Carl Emil Haunstrup, 8, Aku Kreutzmann, 7, Nicolas Lundbye Kristiansen og Lasse Uth, begge 6, Dan Beck Hansen, 5 samt Kasper Kisum, 3 mål.

1973 tilskuere i Sydbank Arena