Arkiv

Svær kamp i vente onsdag aften i Thisted


KIF Koldings mandlige ligahold skal onsdag på langfart for at spille kamp to i ligakvalifikationsspillet mod Mors-Thy Håndbold. Kampen spilles klokken 19.30 i Thy Hallerne i Thisted, og selvom hjemmeholdet med sejre i de første to kampe i kvalspillet – og to point i forvejen – har sikret sig en plads i næste sæsons håndboldliga er det alligevel en fortrøstningsfuld KIF-træner Lars Rasmussen, som ser frem til kampen.

-Mors-Thy er naturligvis favorit. De er på hjemmebane, og de vil garanteret komme med fuld knald fra start, men jeg synes vi er godt forberedt på det, der venter os. Vi spillede et tæt opgør mod Mors-Thy i starten af marts, men jeg synes vores angrebsspil har rykket sig rigtig meget siden dengang. Så vi tager til Thisted med troen på, at vi kan vinde kampen – også selvom det på forhånd ser svært ud, siger Lars Rasmussen.

Han lægger ikke skjul på, at både han og spillerne ærgrede sig i alvorlig grad over nederlaget i sidste uges kvalkamp hjemme mod Nordsjælland Håndbold.

-Vi føler selv, at vi skulle have vundet den kamp, og at vi også langt hen ad vejen spillede en fornuftig kamp. Men kampen viste så også, at fejl straffes ubønhørligt, og de fejl sker jo desværre, når man som vi skal trække store veksler på de samme tre bagspillere. Men nu kigger vi fremad, og vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at få en sejr med hjem fra kampen mod Mors-Thy, som jo kan spille uden pres, fordi de har sikret sig en ny sæson i ligaen. Til gengæld skal vi gerne have de fem procent ekstra vilje, som kan gøre det muligt for os at få et godt resultat med hjem fra Thisted, siger Lars Rasmussen.