Arkiv

KIF Kolding og H2O forlænger samarbejdet yderligere to år


H2O Sportswear og de danske håndboldherrer fra KIF Kolding har valgt at forsætte samarbejdet i yderligere to år.

Danmarks mest vindende herre håndboldklub og H2O, der har dybe rødder i håndbold. Det har været opskriften på succesen i de sidste 5 års samarbejde mellem KIF Kolding og H2O.

”KIF Kolding er en helt unik klub som ganske vist er inde i en svær periode for tiden, men KIF Håndbold er stadig et stærkt sportsbrand. Det er den mest vindende klub i Danmark på herresiden, og dermed en klub med en fantastisk flot historie. Men lige nu er klubben vel at betragte som en ”sovende kæmpe”. Den kæmpe skal vi have vækket til live igen”, udtaler direktør i KIF Kolding, Christian Phillip. ”Vi går efter stabile og engagerede partnere - og har behov for en høj grad af udvikling, hvis vi igen i fremtiden vil præge toppen af dansk håndbold samt være med på europæisk topniveau”, udtaler Christian Phillip videre og fortsætter: ”I H2O har vi fundet en partner, der insisterer på både i design og tilgang at være de bedste, og i den proces må løsningerne hellere end gerne være nye og anderledes. Det er værdier vi kan genkende, og vi er enormt glade for at forsætte vores stærke samarbejde.”

Aftalen betyder, at H2O helt eksklusivt, også i de næste to sæsoner, klæder KIF Kolding på både i kamp og udenfor banen. ”Da H2O for fem år siden indgik samarbejdet med KIF var vi i en proces, hvor vi søgte tilbage til rødderne og de oprindelige værdier. Kompromisløs kvalitet og pasform i forening med unikt design” siger Mikkel Christensen, direktør hos H2O. ”Det fundament står vi nu på, og vi ser frem til sammen med KIF Kolding fortsat at udfordre konventioner, overrumple, og begejstre” siger Mikkel Christensen.

Byens DNA syet i den nye trøje De nye spillerdragter visualiserer i designet klubbens rødder og tilhørsforhold til Kolding by. ”Vi har været rigtig glade for alle vores spillerdragter de sidste 5 år, men jeg vil gerne love vores fans, samarbejdspartnere og spillere, at næste års model bliver helt unik og virkelig et symbol på, at vi er tilbage som byens hold i Kolding” udtaler Christian Philip

(fakta-boks) H2O Sportswear A/S Grundlagt 1982 af Jens Knud Lind som undermærke i Buksesnedkeren. Direktør var håndboldspilleren Jens-Erik Roepsdorff fra Helsingør Håndbold Forening, som H2O udviklede spilletøj til. Op gennem 1980’erne og 1990’erne kom kollektionerne foruden sportstøj også til at indeholde fritidstøj, badetøj, overtøj og de populære badesandaler. Blev i august 2012 overtaget af nye ejere. H2O-logoet i grønt, blåt og rødt symboliserer et skibs styr- og bagbord – med den blå vandlinje i midten.

Kontaktpersoner vedrørende samarbejdet er:

H20: Mikkel Christensen KIF Kolding: Christian Phillip mc@h2o-sportswear.com cp@kif.dk m: +45 40 86 96 70 m. +45 42 52 12 15