Arkiv

KIF tabte pusten til sidst.


Efter en intens fight tabte KIF Kolding ligaherrer til Ribe-Esbjerg lørdag eftermiddag med 24-29.

Det skete efter en lang og intens fight hvor KIF flere gange kæmpede sig tilbage i kampen. En forfærdelig start for KIF gjorde at der efter 16 minutter stod 4-10 på tavlen. Men et par udvisninger til Ribe-Esbjerg og en indskiftning af Rickard Frisk i målet, vendte kampen og til pausen hed den kun minus 2 til KIF, nemlig 13-15.

I starten af anden halvleg fik KIF udlignet til 15-15, men dette blev fulgt op af endnu en dårlig KIF periode og så stod den 16-20. Endnu et comeback af KIF og efter 48 minutter stod der 21-22 på tavlen, og Sydbank arena begynde for alvor at koge.

Dog var kræfterne brugt for KIF og Ribe-Esbjerg med Lukas Karlsson i front kørte sejren på 24-29 hjem.

Nu venter en direkte duel næste lørdag i Lemvig, hvor KIF med sejr eller uafgjort kan slippe for de afgørende playoff kampe mod TM Tønder fra 1. division. Vi håber at se rigtig mange KIF fans i Lemvig.

Man of the match blev Andreas Flodman

KIF’s målscorere mod Ribe-Esbjerg:

Andreas Flodman 10, Kasper Irming 5, Alexander Morsten 3, Martin Mauer Larsen 3, Jens Svane Peschardt, Cyril Viudes og Jeppe Larsen, hver 1 mål.

Ribe-Esbjerg topscorer:

Runar Karason 8 og Kasper Kvist 4.