Arkiv

Afgørende kamp i vente lørdag i Lemvig.


KIF Koldings ligahold skal lørdag til Lemvig for at spille den alt afgørende kamp i ligakvalifikationsspillet mod Lemvig-Thyborøn Håndbold. Kampen spilles klokken 15.00 i Lemvig Idræts- og kulturcenter. Der er tale om en direkte kamp om hvilket af de to hold, der kan gå på sommerferie og hvilket der skal ud i en gyserduel mod TM Tønder om en plads i ligaen næste sæson.

Det er også en ekstremt fokuseret men alligevel fortrøstningsfuld KIF-træner Lars Rasmussen, som ser frem til kampen.

-Det bliver en vild kamp og en fed kamp, og jeg glæder mig personligt enormt meget. Vi har haft overtaget mod Lemvig i denne sæson. Med en uafgjort kamp og en sejr. Jeg tror på at stå kl. 16.30 lørdag med sejren og juble over endnu en sæson i ligaen.

Han lægger ikke skjul på, at både han og spillerne ærgrede sig over nederlaget i sidste uges kvalkamp hjemme mod Ribe-Esbjerg Håndbold, men understreger også vigtigheden af sejren i Thisted sidst KIF var på udebane.

-Stemningen i truppen har været sindssyg god siden sidste kamp, vi har haft nogen gode træninger med fuld fokus og koncentration fra alle mand. Spillerne har været meget optaget af de ting, som vi skal fokusere på på lørdag. Nederlaget til Ribe-Esbjerg var selvfølgelig skuffende, men vi erkender også at de spillede en rigtig god kamp, og med sejren over Mors tror vi på at vi er et sted, hvor vi slår Lemvig lørdag. Vi er sluppet for yderligere skader. Alexander ser bedre ud dag for dag, og heldigvis træner Olafur også fuldt med igen frem mod kampen i Lemvig forklarer Lars Rasmussen.

Grundigt forarbejde, opbakning og en mandfolkeindsats skal være med til at sikre en sejr i Lemvig lørdag eftermiddag understreger Lars Rasmussen.

-Vi er meget bevidste om at vi tager til Lemvig, hvor der sidder 1000 mennesker, heldigvis ved vi at vi har vores egen fanklub med, som vil hjælpe os og bære os frem i de svære perioder. Men det er vigtigt at vi er kloge og ikke lade os påvirke af, at Lemvig vil komme ud til kampen med 1000 procent fra start. Der er kun et formål med at tage til Lemvig en lørdag eftermiddag, og det er at vinde, understreger Lars Rasmussen.