Arkiv

Cyril Viudes: En vellidt franskmand siger farvel


I otte sæsoner har nu 37-årige Cyril Viudes i KIF-trøjen kæmpet sine hårde kampe på stregen, og i alle otte sæsoner har Cyril været en vigtig spiller for KIF i alle hans 353 kampe – på banen såvel som uden for.

Cyril, som i denne sæson har været anfører for KIF, takker fredag aften af og spiller afskedskamp, når KIF Kolding møder TM Tønder i den altafgørende kamp om pladsen i næste sæsons håndboldliga.

KIF Kolding siger dermed farvel til en uhyre populær og vellidt spiller, som har været med i store opture, men også i de seneste svære sæsoner – og altid med en hundrede procents stabil og fokuseret indsats fra Cyrils side.

Cyril, som kom til KIF i 2011 efter forinden at have spillet i den spanske ligaklub, Bidasoa Irun og den franske ligaklub, St. Raphael, har i tiden i KIF Kolding og KIF Kolding København blandt andet været med til at vinde to danske mesterskaber, én pokaltitel samt to Super Cup-titler. I langt hovedparten af tiden har Cyril været en vigtig brik i KIF’s angrebsspil, men i denne sæson med mange skader og en smal trup har Cyril Viudes også taget sin tørn i KIF-forsvaret. Altid med en dedikeret indsats til følge.

Cyril og hans hustru Helene og deres to børn har i tiden i KIF og Kolding fået masser af danske venner, og de venskaber holder givetvis nu og langt ud i fremtiden, hvor Cyril og familien rejser hjem til Frankrig.

Vær med til at hylde Cyril Viudes fredag aften i Sydbank Arena. Køb din billet til den altafgørende kamp mod TM Tønder her på hjemmesiden – og vær med til at bakke Cyril og KIF 100 procent op, så KIF også i næste sæson er at finde i mændenes håndboldliga.