Arkiv

Et fokuseret KIF-hold er klar til den afgørende kamp


Fredag aften klokken 20.45 og halvanden time frem skal det afgøres, om KIF Kolding eller TM Tønder i næste sæson skal spille i mændenes håndboldliga. Og står det til KIF-træner Lars Rasmussen og hans spillere skal KIF også i næste sæson – for 36. sæson i træk – repræsentere KIF Kolding blandt landets 14 stærkeste håndboldklubber.

-Vi har forberedt os rigtig godt til opgaven, og så handler det ellers om, at vi er mentalt klar fra første føjt. Vi går til kampen med både ydmyghed og med en stor tro på, at vi kan løse den opgave, der venter forude. I kampen i tirsdags i Tønder var vi klar fra start, og her var vi ekstremt dygtige til både at spille disciplineret, holde vores aftaler, bevare roen og samtidig forhindre, at Tønders kontrafase blev sat i gang af vores fejl, siger Lars Rasmussen.

Han slår fast, at KIF’erne i de seneste dage primært har haft fokus på holdets egne spillemæssige udfordringer, men også er klar til at imødegå de taktiske træk Tønder-træner Torben Sørensen måtte spille ud med fredag aften i kamp tre.

-Som udgangspunkt skal vi regne med, at det hold, der udviser den største mentale parathed er det hold, som har størst chance for at vinde kampen, og her er det vores opgave at være der fra start, siger Lars Rasmussen.

Så håber han også, at en massiv og medlevende kulisse i Sydbank Arena kan være den ottende mand, som i alle 60 minutter kan hjælpe KIF’erne på vej til den sejr vi håber og tror på vil kunne være en lykkelig afslutning på en sæson med mange udfordringer.

Kom i rigtig god tid i hallen inden kampstart klokken 20.45. Vi forventer igen over 4000 tilskuere til dette store syd-sønderjyske håndboldbrag om en plads i mændenes liga!