Arkiv

5 dobbelt DM guldvinder, Ulf Sivertsson, tiltræder som ny cheftræner i KIF Kolding.


Fra sæsonen 2019/2020 tiltræder en gammel kending som cheftræner for KIF Kolding. Ulf Sivertsson skal de næste 2 år stå i spidsen for KIF Kolding. Det er et scoop for KIF Kolding, at vi i dag kan præsentere en så velkendt og succesfuld træner som Sivertsson.

Ulf Sivertsson er blandt andet kendt for hans tidligere succesfulde tid som træner i KIF Kolding, hvor han var med til at vinde 5 DM-guldmedaljer, 1 DM-sølvmedalje, 4 pokaltitler i ti finaler. I de sidste år har Ulf være cheftræner i Sverige og har sideløbende arbejdet med talent udvikling.

Direktør Christian Phillip siger om ansættelsen:

”Vi glæder os utrolig meget til at arbejde sammen med Ulf. Ulf er en kapacitet, der atter kan hjælpe KIF Kolding støt og sikkert tilbage mod toppen af dansk håndbold. Ambitionerne er høje både sportsligt og kommercielt.

Vi er overbeviste om, at Ulf kan bibringe rigtig mange gode ting til alle omkring holdet og spillet. Derudover kan han medvirke til at skabe den forankring til moderklubben, der er så vigtig for at fremme talentudviklingen i klubben.”

Ulf Sivertsson lægger ikke skjul på han at han er glad og stolt over at være tilbage i KIF Kolding:

”Jeg glæder mig meget til at komme tilbage til Kolding og KIF. I Kolding har jeg haft mine 8 bedste år som træner med masser af gode oplevelser: DM, pokaler og spil i Champions League.

Jeg glæder mig til at komme tilbage til Sydbank arena, som er en fantastisk og fanatisk hjemmebane med dets publikum. KIF er klubben i mit hjerte og jeg skal sammen med holdet og ledelse gøre alt for, at KIF kommer tilbage til toppen af dansk håndbold igen.

Det kræver et samlet KIF og benhårdt tålmodigt arbejde af alle involverede, for at dette skal lykkes, både på og udenfor banen.

Nuværende cheftræner Lars Rasmussen kom til KIF som assistenttræner inden sidste sæson, og tog over som cheftræner i starten af året, og Lars har 1 år tilbage af sin aftale med KIF.

Lars er en meget vellidt person i klubben og en utrolig karismatisk træner, der ikke altid har haft de mest optimale arbejdsbetingelser. Ulf og Lars vil nu sætte sig ned for at finde ud af hvordan den fremtidige trænerkonstellation skal se ud. Uanset hvordan det ender, vil vi gerne benytte lejligheden til at sige kæmpe tak til Lars for, at tage over i en utrolig svær periode og altid møde op med et kæmpe engagement og højt humør.

Spørgsmål rettes venligst til Christian Phillip på 42 52 12 15 eller Ulf Sivertsson på + 46 70 520 70 15