Arkiv

Ny salgschef i KIF Kolding.


KIF Kolding har pr. 20 maj ansat Michael Madsen som salgschef og han glæder sig til at komme ud på vejene og besøge nye og gamle kunder.

Michael er en erfaren herre indenfor arbejdet i en sportsklub og med sponsorater, da han har været ansat i SønderjyskE i 11 år, hvor han solgte sponsorater indenfor alle SønderjyskE`s sportsområder, fodbold, håndbold og ishockey, inden han blev hentet til Herning af fodboldklubben FC Midtjylland og opnåede i første år at blive Dansk Mester.

Nu er han bosat i Kolding og glæder sig til at arbejde og integrere sig i den by som han bor i og med det arbejde som han elsker, nemlig sponsor kontakt og salg derigennem.

”Det at komme ud og se virksomhederne og mærke såvel direktører og ejernes passion og glæde for deres virksomheder, medarbejdere og det arbejde som de udfører, gør også at man kan sætte sig ned over en kop kaffe og i samråd finde ud af nemlig lige det sponsorat som firmaet har brug for og får glæde ud af, samtidig med at man viser sin støtte og opbakning til KIF Kolding”

”Kolding, kommunen og byens borgere har brug for elitesport på højeste niveau og det at kunne snakke sport fra øverste hylde, er vel nok verdens største icebreaker og samtaleemne, især når at man besøger andre danske byer og kæmper lidt for sjov om håneretten”

Det var megavigtigt at vi, KIF Kolding, som klub kæmpede os til overlevelse i den bedste række, vores produkt hylde er derved meget større og især mediebevågenheden er større og det er godt for sponsorer og fans. Den måde som holdet, trænerteamet og sundhedssektoren bag holdet agerede i de svære kampe til sidst mod TM Tønder, tager jeg hatten af for og vil det også være på den måde som jeg gerne vil tegne sponsorater på, igennem hårdt arbejde og ydmyghed. På den måde kan vi bygge klubben op på ny og derfor er det så vigtigt med vores sponsorers støtte og hjælp, samt samtidig hjælpe os med at finde nye sponsorer til klubben.

Har du lyst til en kop kaffe med Michael om et samarbejde eller andre spørgsmål kan han kontaktes på 51 77 88 80 eller på mm@kif.dk.

Med venlig hilsen

KIF Kolding