Arkiv

Jens Svane forlænger med KIF.


KIF Kolding har forlænget kontrakten med playmaker Jens Svane. Han er dermed at finde hos KIF Kolding indtil sommeren 2021.

Jens Svane fik debut i herrehåndboldligaen i 2016 for KIF og har siden været en fast del af KIFs ligahold. Jens har spillet 119 kampe for KIF Kolding.

KIFs direktør Christian Phillip er meget glad for kontraktforlængelsen med Jens Svane:

“Med forlængelsen af Jens Svane fastholder vi én af vore ”egne” drenge med KIF-DNA, hvilket er vigtigt i den forsatte opbygning af klubkulturen. Derudover har han taget et stort ansvar på sine unge skuldre i en svær sæson, hvilket gør forlængelsen af hans aftale fuldt fortjent. Alle i og omkring klubben glæder sig til at følge Jens´ udvikling.”

Om kontraktforlængelsen siger Jens Svane

“Jeg er utrolig glad og stolt over at forlænge med KIF. KIF har været mit hjem i snart en del år og det bliver det heldigvis ved med at være. KIF er i gang med en ny opbygning, og jeg føler mig utroligt privilegeret over at få en billet til denne rejse.“ Spørgsmål skal rettes til Christian Phillip på tlf. 42 52 12 15

Med venlig hilsen KIF Kolding

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding