Arkiv

KIF har landets billigste sæsonkort


Hvor meget en massiv tilskueropbakning betyder så vi fredag den 17. maj, da KIF i Sydbank Arena Kolding vandt den afgørende liga-kvalifikationskamp over TM Tønder. Det skete med 4100 medlevende tilskuere i ryggen – og den tilskueropbakning (eller noget der ligner) skal vi meget gerne have igen i den kommende sæson i mændenes håndboldliga.

Derfor har KIF Kolding et uhyre favorabelt tilbud til alle håndboldfans – og KIF-fans – til den kommende sæson. Vi har simpelthen landets billigste sæsonkort, som nu kan købes til en meget favorabel pris.

Frem til den 1. juli er prisen på sæsonkort:

A: siddepladser: 999 kroner (inklusive kuponer til ti øl/sodavand)

B: siddepladser: 799 kroner (inklusive kuponer til ti øl/sodavand)

C: ståpladser: 599 kroner (inklusive kuponer til ti øl/sodavand)

Du er garanteret minimum 13 kampe i grundspillet plus minimum to eller tre kampe i slutspillet eller nedrykningsspillet.

Det betyder en pris på cirka 62 kroner pr. kamp for et sæsonkort i den bedste kategori, og så får du ovenikøbet en gratis fadøl til en værd af 30 kroner. Det bliver ikke billigere! Og bare rolig du får ikke discounthåndbold at se i næste sæson. KIF Kolding stiller med et meget spændende og konkurrencedygtigt hold til den kommende sæson!

Vi har kigget på hjemmesiderne hos nogle af de andre ligaklubber for at tjekke priserne på sæsonkort ud. Og herudfra vover vi det ene øje og hævder, at KIF i den kommende sæson har landets billigste priser på sæsonkort.

Skjern Håndbolds sæsonkort kostede i denne sæson 2000 kroner for en kategori A-siddeplads og 1000 kroner for en ståplads.

Hos TTH Holstebro koster et sæsonkort i den kommende sæson 1795 kroner. Hos Sønderjyske Herrehåndbold koster et sæsonkort til en siddeplads 1700 kroner og 1450 kroner for en ståplads til den kommende sæson.

Ribe-Esbjerg HH tog i denne sæson 1000 kroner for et sæsonkort til en siddeplads og 700 kroner for en ståplads – og dermed er vestjyderne i nærheden af de priser, som KIF tager. Men KIF’s priser ligger stadig et nøk under. Og i Sydbank Arena får du altså så også ti kuponer til en gratis fadøl/sodavand.

I KIF Kolding har vi et mål, om at vi i den kommende sæson altid skal have minimum 2500 tilskuere i hallen til hver eneste kamp, og derfor er det en rigtig god idé at du nu sikrer dig et sæsonkort til de yderst favorable priser.

Ring eller skriv til Tove Hadberg på KIF’s håndboldkonor, tlf. 51 29 73 07, mail: th@kif.dk