Arkiv

KIF Kolding og Lars Rasmussen afslutter samarbejdet efter gensidig aftale.


Lars Rasmussen tiltrådte som assistenttræner inden den netop afsluttede sæson, og overtog cheftrænerrollen efter Lars Frederiksen i februar.

KIFs direktør Christian Phillip siger om samarbejdet:

”Lars Rasmussen har under svære betingelser formået at løse opgaven i at sikre KIF Kolding en plads i ligaen til den kommende sæson. Det skal han have en stor tak for. Hans gode humør og dedikerede indsats fortjener ligeledes ros og vi ønsker Lars al det bedste fremover.”

Lars Rasmussen udtaler:

” Det var en vanskelig udfordring, jeg fik da Frederiksen stoppede. Men vi fik løst opgaven. Jeg har hele tiden vidst, at jeg havde en aftale som assistent for næste sæson. Når nu KIF vælger den løsning de gør, så giver det mest mening for mig at søge videre. Det har været lærerigt og jeg tager rigtig meget med i rygsækken, som gør mig endnu bedre rustet til det næste trænerjob”.

KIF Kolding vil gerne takke Lars Rasmussen for hans store engagement i den forgangne sæson, og ønske ham og hans familie alt det bedste fremover.

Spørgsmål skal rettes til Christian Phillip på tlf. 42 52 12 15 Med venlig hilsen KIF Kolding

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding