Arkiv

Islandsk venstrehånd til KIF Kolding.


Den 24-årige islænding Árni Bragi Eyjólfsson har skrevet under på en 2-årig kontrakt med KIF Kolding. Árni er venstrehåndet og har i sin tidligere klub spillet både højrefløj og -back.

KIF’s direktør Christian Phillip er begejstret for tilgangen af Árni:

“Efter Kasper Irmings karrierestop, så var det vigtigt for os at handle hurtigt, og med tilgangen af Árni får vi en etableret og sulten spiller ind som erstatning. Jeg glæder mig til at se Árni i KIF-trøjen, og ser frem til at byde ham velkommen i Sydbank arena foran vores fantastiske fans.”

Om skiftet siger Árni Eyjólfsson:

“I am very excited to join KIF Kolding. I already feel very welcome and it was great to meet the players and the staff. Kolding is a fantastic club with great history. I will do everything that I can do to help the club back into the fight for championships - where Kolding belong. Just can’t wait to start the new season.“

Spørgsmål skal rettes til Christian Phillip på tlf. 42 52 12 15 Med venlig hilsen

KIF Kolding

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding