Arkiv

KIF Kolding skriver kontrakt med ny spiller


KIF Kolding har skrevet kontrakt med den 24-årige venstrefløj Fredrik Gustavsson, der skifter til KIF fra den svenske klub GUIF Eskilstuna til den kommende sæson.

Om skiftet udtaler cheftræner Ulf Sivertsson:

”Fredrik er en lynhurtig venstre fløj, som laver en del spektakulære mål – en spiller som publikum vil kunne lide. Fredrik scorede 167 mål for GUIF Eskilstuna sidste år, hvoraf 84 var på straffekast. Med Fredrik, Væver og Flodman har vi helt sikkert nogle af ligaens hurtigste fløjspillere, der kommer til at give os de nemme mål på kontra.”

Fredrik glæder sig over skiftet til KIF:

”Jeg har valgt KIF som min kommende klub, da jeg er overbevist om at jeg kan udvikle mig yderligere her – både som håndboldspiller og menneske. Jeg ser frem til denne store udfordring i en god klub med en stor håndboldhistorie. At tage skridtet og komme udenlands har altid været en stor drøm for mig, og jeg glæder mig til denne rejse med KIF – det føles helt rigtigt.”

Spørgsmål kan rettes til cheftræner Ulf Sivertsson på tlf. +46 70 520 70 15

Med venlig hilsen KIF Kolding