Arkiv

Andreas Toudahl bliver assistenttræner I KIF Kolding.


Fra sæsonen 2019/2020 tiltræder Andreas Toudahl som assistenttræner for KIF Kolding. Ulf Sivertsson og Andreas skal dermed stå i spidsen for KIF Kolding når sæsonen 2019-2020 bliver skudt i gang.

Andreas Toudahl har haft en lang og flot aktiv karriere i dansk håndbold, som tæller klubber som Viborg, BSV, Skjern og Sønderjyske. Han nåede at optræde for landsholdet i 23 kampe og scorede 64 mål. Senest har 37-årige Andreas fungeret som spillende assistenttræner i Skive IK og Odder.

Cheftræner Ulf Sivertsson siger om ansættelsen:

”Jeg glæder mig utrolig meget til at arbejde sammen med Andreas. Det bliver spændende at arbejde sammen med en ny ung træner som allerede har noget erfaring fra trænergerningen. Jeg har kun hørt godt om Andreas fra hans tidligere arbejdsgivere og kollegaer. Andreas har prøvet mange ting på rigtig højt niveau, og jeg sikker på at han vil bidrage med dette til både træning og kamp. Han kommer til at få en stor rolle i vores samarbejde, og jeg glæder mig rigtig meget til at vi kommer i gang.

Andreas Toudahl lægger ikke skjul på han at han er enormt stolt over at være den nye assistenttræner i KIF Kolding:

”Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af håndbolden i Kolding. Jeg har i mange år oplevet Sydbank arena som modstander, og er begejstret for og stolt over fremover at kunne kalde det min hjemmebane.

Jeg kan slet ikke vente med at komme i gang, og glæder mig til samarbejdet med Ulf samt med truppen, mod nye mål.

Spørgsmål rettes venligst til

Ulf Sivertsson på + 46 70 520 70 15

Med venlig hilsen

KIF Kolding