Arkiv

KIF kan se frem til fem træningskampe


Spillerne fra KIF Koldings mandlige ligahold har lige nu sommerferie, og det har spillerne til de igen skal møde ind til træningsopstart mandag den 22. juli.

Men inden spillerne tog på ferie fik de et fysisk træningsprogram med hjem fra træner Ulf Sivertsson, så spillerne ikke møder i ren ”kageform”, når det hårde opstartsprogram forud for den kommende sæson går i gang.

På nuværende tidspunkt kan KIF-spillerne se frem til fem træningskampe, som er planlagt.

I dagene fra onsdag den 31. juli til søndag den 4. august skal hele KIF-truppen på træningslejr i Halmstad i Sverige.

Allerede på træningslejrens første dag skal KIF’erne spille den første træningskamp, og her bliver modstanderen det svenske ligahold, HK Malmø.

To dage senere, fredag den 2. august, spilles den anden træningskamp, og her er modstanderen Varberg HK, som er nyoprykket i den svenske liga, Elitserien.

Søndag den 11. august, klokken 11, kan alle KIF-fans så for første gang få lejlighed til at se KIF’erne i aktion. Det sker i en træningskamp mod de finske mestre og Champions League-deltagere, Cocks, som KIF Kolding i flere år har haft et tæt samarbejde med. Kampen mod Cocks spilles i Sydbank Arena.

Lørdag den 17. august, klokken 15, er der endnu en træningskamp inden for rækkevidde. Her er modstanderen for KIF Kolding ligakollegerne fra Nordsjælland Håndbold, og denne kamp spilles i Vejen Idrætscenter.

Tirsdag den 20. august kan man igen se KIF Kolding på banen i Kolding. Det sker i den sidste træningskamp, hvor modstanderen er de seneste to års hollandske mestre fra Aalsmeer. Endnu er der ikke sat tidspunkt på denne træningskamp.

Udover træningskampene har man også lejlighed til at møde hele KIF-truppen i andre og mere uformelle og utraditionelle rammer.

Det sker tirsdag den 6. august fra klokken 10 til 12 ved et arrangement på Kunstmuseet Trapholt, og her er alle fans velkomne. Mere info om dette arrangement følger.