Arkiv

Spændende kampprogram for KIF Kolding

Der er mindre end to måneder til – fredag den 23. august, klokken 18.30 – at KIF Koldings mandlige ligahold for alvor skal i aktion i den kommende sæson, hvor der venter KIF’erne masser af spændende sportslige udfordringer.

Første modstander denne fredag i Sydbank Arena er de forsvarende danske mestre og pokalmestre, Aalborg Håndbold, og denne kamp er en 1/8-finale i pokalturneringen, Santander Cup.

Ligaprogrammet for KIF’erne er også – i store træk – fastlagt, og her lægger KIF ud i den første kamp på udebane, hvor modstanderen, tirsdag den 3. september, klokken 18.30 er Aarhus Håndbold.

KIF’s første liga-hjemmekamp i den nye sæson er lagt på et lidt utraditionelt tidspunkt, søndag den 8. september, klokken 16.00, hvor Skanderborg Håndbold kommer på besøg i Sydbank Arena.

Herefter følger en udekamp søndag den 15. september, klokken 15.00, hvor KIF skal til Sønderborg for at møde Sønderjyske.

Ugen efter – lørdag den 21. september, klokken 18.00 har KIF’erne så igen hjemmebane, og her er det Lemvig/Thyborøn Håndbold, som kommer på besøg i Kolding.

Lørdag den 28. september, klokken 18.00 skal KIF’erne så igen på udebane. Holdet skal til Holstebro for at møde ét af de forventede tophold, TTH Holstebro, som forud for denne sæson har forstærket sig kraftigt. Det samme har KIF’erne, som får en langt bredere trup i den næste sæson.

Lørdag den 5. oktober, klokken 16.10 venter så et lokalopgør, som alt andet lige må kunne få masser af tilskuere i Sydbank Arena i Kolding. KIF’erne har som bekendt i mange år været den håndboldmæssige ”storebror” i forhold til Fredericia HK, men nu er klubben med masser af traditioner og historie fra fæstningsbyen tilbage i ligaen efter en årrækkes fravær. Og Fredericia HK vil givetvis gøre, hvad de kan for at slå KIF og dermed kunne få håneretten over for ”storebror”.

I oktober følger herefter en udekamp mod Mors-Thy, og en hjemmekamp mod Ribe-Esbjerg. I november byder programmet på en udekamp mod Skjern, hjemmekampe mod BSV, GOG og Århus samt en udekamp mod Nordsjælland, og den 4. december slutter KIF så første turneringshalvdel med en udekamp i Aalborg.

Du vil i løbet af kort tid kunne se KIF’s samlede kampprogram under rubrikken ”kampkalender” på klubbens hjemmeside.

De planlagte kampdatoer kan blive ændret som følge af tv-transmission af kampene.