Arkiv

KIF Kolding på svensk træningslejr


19 KIF-spillere – hele førsteholdstruppen – tog onsdag formiddag sammen med trænerduo’en Ulf Sivertsson, Andreas Toudahl og den øvrige stab omkring KIF Koldings mandlige ligahold på træningslejr i Halmstad i Sverige.

KIF’erne tager afsted efter at have været godt i gang med træningen siden mandag den 22. juli, og her har hele KIF-truppen ifølge Ulf Sivertsson arbejdet godt og koncentreret med forberedelserne frem mod den kommende sæson.

-Vi startede sidste mandag med fysiske test af alle spillerne, og her kunne vi konstatere, at spillerne kom tilbage i bedre fysisk form end da vi gik på ferie i slutningen af juni. Så spillerne har arbejdet godt i deres fire ugers ferie. Og i den seneste uge har vi så vekslet mellem fysisk træning og håndboldtræning. Her har vi haft fokus på angrebsspillet, og det siger sig selv, at vi med fem nye spillere lige nu er i en fase, hvor vi prøver tingene af. Vi prøver forskellige systemer, og jeg kommer med nogle nye ideer. Så lige nu sidder spillet ikke lige i skabet. Der er meget at arbejde med, og det skal vi også bruge træningslejren i Sverige til, konstaterer Ulf Sivertsson.

Men de fem dages træningslejr i Sverige skal også bruges til at ryste truppen sammen, så de nye og de gamle spillere lærer hinanden godt at kende, understreger Ulf Sivertsson.

-Så vi skal også lave forskellige sjove lege og konkurrencer, hvor vi både skal udfordre hinanden og samtidig have det hyggeligt, lyder det fra Sivertsson.

Hele førsteholdstruppen på 19 spillere er som nævnt med på træningslejren, hvor KIF’erne skal spille to træningskampe. KIF’s islandske landsholdsspiller og forsvarsklippe Olafur Gustafsson kommer ikke i kamp, da han fortsat restituerer efter en operation i sommerpausen. Tre unge spillere, fløjspillerne Jacob Groos Hansen, Benjamin Suman og Mathias Daugaard træner med, men kommer heller ikke i kamp efter at have været ude med skader, mens den langtidsskadede svenske bagspiller Mathias Thynell til gengæld kan se frem til spilletid i forsvaret i de to træningskampe i det svenske. Og det samme kan de øvrige 14 spillere i den langt bredere KIF-trup i denne sæson.

Første træningskamp på turen til Sverige spilles onsdag aften klokken 18 mod Malmø HK, som Ulf Sivertsson tidligere har trænet.

-Det er et top fire-hold i Sverige. De var i SM-semifinalen i sidste sæson, og i finalen i forrige sæson. Så det en stærk modstander vi skal op imod onsdag aften, siger Ulf Sivertsson.

Fredag aften – klokken 19.30 – spiller KIF’erne så træningskamp to, når holdet møder nyoprykkede Varberg HK, som med Sivertssons søn, Jesper, som én af spillerne på holdet er rykket op i den svenske Elitserie.

På søndag den 4. august går turen for KIF’erne tilbage fra Halmstad til Kolding.

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding