Arkiv

KIF Kolding har solgt 30 procent flere sæsonkort


Fredag aften skydes den nye håndboldsæson i gang, og alt tyder på at interessen for at komme ind og følge KIF Koldings mandlige håndboldligahold får et pænt hak opad.

I hvert fald har Tove Hadberg, som arbejder i administrationen på KIF’s håndboldkontor mærket den øgede interesse for at få en fast siddeplads i form af et sæsonkort, som gælder alle liga- og pokalkampe i den kommende sæson.

-Vi har solgt 30 procent flere sæsonkort sammenlignet med samme tidspunkt i sidste sæson. De folk, der har købt sæsonkortene har givet flere grunde til, at de nu vil have deres faste plads i hallen. Der er en del, som tidligere havde sæsonkort, som er vendt tilbage. Mange har også sagt, at vi i denne sæson har et rigtig spændende hold med en langt større bredde, og så er der også mange, som har udtrykt deres glæde over, at vores gamle guldtræner Ulf Sivertsson er vendt tilbage til KIF, fortæller Tove Hadberg.

Hun fortæller samtidig, at en del også lige har skullet vænne sig til, at klubben nu igen er KIF Kolding og at alle hjemmekampe nu spilles i Kolding.

-Så alt i alt har rigtig mange mennesker udtrykt glæde og forventninger over igen at skulle ud i Sydbank Arena og bakke op om holdet, siger Tove Hadberg.

Prismæssigt er der mange penge at spare på at købe et sæsonkort. KIF Kolding er faktisk én af de klubber i ligaen, som sælger sæsonkortet til den mest favorable pris.

Et sæsonkort med en fast plads på langsiden (i midten af hallen) koster 1249 kroner. Et sæsonkort på ydre langside koster 999 kroner, mens et sæsonkort til en ståplads koster 799 kroner.

Med et sæsonkort er man garanteret minimum 16 kampe. 13 grundspilskampe, t3 slutspilskampe eller to nedrykningskampe og minimum én pokalkamp – kampen på fredag den 23. august, klokken 18.30 mod de danske mestre Aalborg Håndbold.

Med prisen på et sæsonkort på 1249 kroner med fast siddeplads på langsiden i midten kommer hver af de 17 kampe således til kun at koste 73,47 kroner pr. kamp. Køber man en billet i løssalg til langsiden koster en billet 150 kroner, mens en billet til ydre langside i løssalg koster 100 kroner. Endelig koster en billet til en ståplads i løssalg 50 kroner. Men med et sæsonkort kan man altså komme til håndbold for under halv pris af en løssalgsbillet, når man sammenligner med løssalgsprisen for billetter på langsiden i midten.

Og husk allerede nu på fredag kan du få gavn af sæsonkortet, når KIF Kolding skyder en rigtig spændende håndboldsæson i gang med et pokalbrag mod de danske mestre og pokalvindere fra Aalborg.