Arkiv

KIF klar til pokalbrag på fredag


KIF Koldings mandlige ligahold starter lige på og hårdt med den sværest tænkelige modstander, når holdet på fredag den 23. august, klokken 18.30 i Sydbank Arena tager imod de danske mestre og forsvarende pokalvindere, Aalborg Håndbold. Kampen er en 1/8-finale i pokalturneringen Santander Cup, og det er en kamp KIF-træner Ulf Sivertsson ser frem til.

-Vi glæder os til kampen. Det var jo den værst tænkelige lodtrækning vi kunne få, og Aalborg er naturligvis storfavorit. Men vi kommer med god selvtillid til kampen. Vi har spillet godt i de seneste træningskampe, og vi tror på, at vi kan give alle modstandere kvalificeret modstand, siger Ulf Sivertsson.

Senest viste hans mandskab flotte takter i lørdags, da Nordsjællænd Håndbold blev besejret med 35-25 i en træningskamp.

-Vi viste rigtig godt spil i alle faser, forsvar, målmand, angrebet og kontraspillet. Og skal vi have nogle muligheder mod Aalborg er der heller ingen tvivl om, at vi igen skal spille på højeste niveau. For at kunne vinde her skal vi blandt andet have en del mål på kontra, lyder det fra Ulf Sivertsson.

Aalborg har et særdeles stærkt hold, som langt hen ad vejen er identisk med det mandskab, der i maj blev danske mestre. Det blev nordjyderne endda uden to af deres største profiler, Andreas Holst Jensen og Omar Ingi Magnusson, som dengang var skadede. Magnusson er stadig skadet. Men nordjyderne har masser af andre profiler i spillere som Henrik Møllgaard, Janus Smarason, Tobias Ellebæk, René Antonsen, Magnus Saugstrup og Sebastian Barthold – og så har nordjyderne til den nye sæson fået tilgang af den tidligere danske landsholdsspiller Mads Christiansen samt den norske bagspiller Mishels Liaba. Så nordjyderne råder over et meget stærkt og bredt hold, og har også i målmændene Kristian Sæverås og Mikael Aggefors et af ligaens stærkeste målmandspar.

Men KIF Koldiing råder i denne sæson også over et bredt og stærkt mandskab, og selvom der lige nu er en håndfuld spillere uden for med skader vil trænerduo’en Ulf Sivertsson og Andreas Toudahl kunne stille med en stærk trup på 14 spillere. I forhold til træningskampen i lørdags mod Nordsjælland er playmaker Chris Jørgensen igen til rådighed og fuldt spilleklar til fredagens vigtige pokalkamp.

Til kampen på fredag skal KIF Kolding meget gerne have massiv opbakning. Så herfra skal vi opfordre alle KIF-fans til at komme ud af starthullerne, og tag gerne naboen, din bedste ven, din mor og far eller alle andre gode venner og familiemedlemmer med. Så kan I alle sammen være med til at banke en heftig kulisse op og måske genskabe den stemning, der var i hallen fredag den 17. maj, da der sidst var en håndboldkamp i Sydbank Arena, som gjaldt noget. Den fredag aften var det sjovt at være KIF-fan. Det kan det blive igen nu på fredag!