Arkiv

KIF-premiere mod skudstærke århusianere


Hos både trænere, ledere og spillere i KIF Kolding-lejren glæder man sig til tirsdag aftens premierekamp i Ceres Arena i Århus, hvor KIF’erne klokken 18.30 møder hjemmeholdet Århus Håndbold.

Århus Håndbold med klubbens mangeårige cheftræner Erik Veje Rasmussen i spidsen er ikke mindst kendetegnet ved altid at have et hold med en række særdeles skudstærke bagspillere. Og selvom klubben har sagt farvel til én af de største profiler, Sebastian Henneberg, råder århusianerne fortsat over stor kvalitet i bagkæden med spillere som Nikolaj Læsø, Anders Kragh Martinussen og Torben Petersen – suppleret af den unge to-meter mand Anton Laursen og med mulighed for også at sætte venstre fløj Tobias Møller ind på playmakerpositionen.

I de senere år har Århus Håndbold haft et klart overtag på KIF, men det spiller ikke nogen rolle for tirsdagens kamp, mener KIF’s cheftræner Ulf Sivertsson.

-Hvad der er sket de tidligere år betyder ikke noget nu. Vi er på mange måder et nyt hold, vi er nye trænere, og nu starter vi på en helt ny sæson. Vi ved, at Århus råder over et stærkt hold med spillere, som skyder meget. De løber rigtig stærkt i kontrafasen, og derfor gælder det om for os at løbe retur og samtidig være skarpe i vore afslutninger, så vi ikke giver dem chancen for at få for mange kontramål, konstaterer Ulf Sivertsson.

Han fortæller, at hans mandskab har trænet godt siden pokalnederlaget mod Aalborg for en halv snes dage siden, og i KIF-truppen er der tirsdag aften come back til unge Jacob Groes Hansen, som har været ude for med skader i flere uger.

-Det er en premierekamp, så der vil måske være lidt nerver på. For os handler det om at minimere antallet af tekniske fejl, og så score på vore chancer. Her skal vi klart forbedre os sammenlignet med pokalkampen mod Aalborg. Men det ved vi også, at vi kan, og derfor tager vi til Århus med en god tro på vore muligheder tirsdag aften, siger Ulf Sivertsson.

Vi håber, at masser af KIF-fans tager med til Smilets by og bakker drengene op, og kampen, som ikke kan ses i tv, spilles altså med kampstart fra klokken 18.30 i Ceres Arena.