Arkiv

KIF skal tætne forsvaret mod Skanderborg


I sæsondebuten i ligaen i tirsdags var der lidt for mange og lidt for store huller i KIF-forsvaret til, at KIF’erne fik dæmmet ordentligt op for Århus Håndbolds stærke bagspillere. Og da KIF’erne samtidig tabte lidt for mange af mand-mand duellerne endte det som bekendt med, at hjemmeholdet fik scoret 35 mål mod kun 30 til KIF.

Derfor bliver forsvaret ét af de fokuspunkter KIF’erne har til søndagens hjemmekamp mod Skanderborg – klokken 16.00 på søndag den 8. september i Sydbank Arena i Kolding.

Dagens modstander, Skanderborg Håndbold var sidste sæson store positive overraskelse i mændenes håndboldliga. Holdet spillede sig i pokalfinalen og tabte her knebent til Aalborg Håndbold, og midtjyderne var ikke langt fra at snuppe en plads i DM-semifinalerne.

På trods af, at klubben kører med et relativt beskedent budget er det lykkedes Skanderborg at banke et særdeles slagkraftigt hold sammen med store profiler som målmand Kristoffer Laursen, bagspillerne Marcus Mørk, Morten Balling, Cornelius Kragh, Mathias Bitsch og Morten Kirk Olesen, stærke fløje som Johan Samuelsson og Lars Skaarup og kompetente folk på stregen som Mads Kalstrup og Nikolaj A. Nielsen.

Og Skanderborg-træner Nick Rasmussen kan i denne sæson drage fordel af, at han i store træk har samme trup som i sidste sæson, så selvom Skanderborg fik en alvorlig snitter, da holdet i sidste weekend hjemme spillede sæsonens første kamp og her tabte med 25-36 til BSV regner alle håndboldeksperter med, at midtjyderne i denne sæson igen er klar favorit til en plads i DM-slutspillet.

Eksperterne regner i denne sammenhæng ikke i samme grad med KIF, men i flere af træningskampene forud for denne sæson har KIF’erne vist fremragende takter både i forsvar og angreb. Og med en forhåbentlig medlevende kulisse søndag eftermiddag i Sydbank Arena kan KIF’erne forhåbentlig give Skanderborg ikke kun kamp til stregen – men også hente et par point, som kan slette det kedelige runde nul, som står ud for KIF efter første spillerunde.

Så kom i Sydbank Arena på søndag klokken 16 og bak KIF-drengene op. Så kan vi få en festlig søndag eftermiddag. Du kan købe din billet til kampen lige her.