Arkiv

KIF møder Lemvig-Thyborøn fredag aften


KIF Koldings mandlige ligahold spiller nu på fredag den 20. september klokken 19.00 i Sydbank arena en uhyre vigtig ligakamp mod Lemvig-Thyborøn i årets anden hjemmekamp i Primo Tours ligaen.

Mens KIF drengene stadig er uden point for de første tre kampe, fik Lemvig-Thyborøn deres første to point i sidste runde, med en flot sejr på hjemmebane over Bjerringbro-Silkeborg. Det er altså et hold, der på deres gode aftner, er i stand til at slå alle hold i ligaen.

Truppen tror på, at det vender fredag aften.

- Vi er enormt trætte af den pointløse start, vi har fået. Der har været gode momenter, og det er dem, vi skal holde fast i. Vi er fast besluttede på at vise publikum, at vi er et hold, som vil gå i døden for hinanden og for klubben, siger Jens Svane

I de første tre kampe er det blevet til nederlag på udebane til Århus og Sønderjyske, mens samme resultat gjorde sig gældende i hjemmekampen mod Skanderborg.

- Intet kommer gratis, og vi skal ud at vise vores trofaste fans, nu at vi er klar til at give 100 % til dem, som de altid giver os. Vi har brug for alt den støtte fra tribunerne, som vi kan få, og så vil vi gøre alt i vores magt for at betale tilbage med to point på fredag, udtaler Jens Svane.

Cheftræner Ulf Sivertsson ser frem mod et opgør, der skal afgøres på fight, indstilling og kløgt.

Intensiteten og indstillingen fejler ikke noget til den daglige træning.

Spillerne knokler på, og leder i fællesskab efter de rigtige løsninger i begge ender af banen. Det er nu Andreas og min opgave at overføre den energi og vilje til banen fredag aften. En stor faktor bliver at komme ud af omklædningsrummet og vise Lemvig, at de ikke får noget som helst foræret her i Kolding. Det er os der bestemmer hvordan det ser ud i Kolding.

Flere spillere er fortsat skadet, og mens forsvarskrumtappen Olafur Gustafsson og venstre fløj Andreas Væver, så småt er begyndt at træne med igen, er de ikke i kampform endnu. Til kampen mod Lemvig fredag aften er ligeledes Martin Mauer og stregspiller Benjamin Pedersen begge tvivlsomme.

Mød op på fredag klokken 19.00 i Sydbank arena og bak KIF-drengene op i det, der givetvis bliver en intens kamp!