Arkiv

Stor udfordring venter KIF i Holstebro


Det er én af de rigtig svære udekampe, som er forude for KIF Koldings mandlige ligahold., når holdet fredag aften skal møde TTH Holstebro. Det sker klokken 19 i Gråkjær Arena i Holstebro, og det er en bane, hvor det efterhånden er en del sæsoner siden et KIF-hold sidst trak sig sejrrigt ud af opgøret.

KIF-træner Ulf Sivertsson er da også godt klar over, at hans mandskab skal spille noget nær en perfekt kamp for at få noget med hjem fra det nordvestjyske.

-Ja, vi skal spille 100 procent i alle faser af spillet, forsvaret, angrebet, kontraspillet og målmandsspillet. Men intet er umuligt. De har jo ikke flere spillere på banen end os, konstaterer den svenske cheftræner.

Sidste fredag fik KIF¨’erne som bekendt hul på bylden, rent pointmæssigt, da holdet spillede uafgjort 23-23 mod Lemvig/Thyborøn. Efter en kamp, hvor KIF’erne havde ført fra start til slut.

-Selvfølgelig ærgrede vi os over, at vi ikke fik begge point mod Lemvig. Vi havde chancerne for at afgøre kampen. Men kampen viste også, at vi blandt andet i forsvaret havde klare forbedringer i forhold til de foregående kampe. Mod Holstebro kommer vi ud for et hold, som lægger meget hårdere tryk på os. De har seks stærke bagspillere, som skylder fra alle positioner, og de har samtidig et kontraspil, som hører til blandt de bedste hold i ligaen i den fase af spillet, siger Ulf Sivertsson.

Han forventer at stille med samme opstilling som i fredags mod Lemvig, men glæder sig over, at flere af de skadede spillere så småt er på vej tilbage.

- Andreas Væver er igen begyndt på træningen, men er næppe kampklar fredag aften. Olafur Gustafsson begynder at træne med i næste uge, og Benjamin Pedersen og Arni Eyolfsson, som har døjet med smerter i skulderen er også i bedring, konstaterer Ulf Sivertsson.