Arkiv

Pyha – der er meget at arbejde med for KIF


26-34 stod der i lysende digitaltal på måltavlen i Sydbank Arena lørdag aften kort før klokken 18, da KIF Kolding og Fredericia HK havde afviklet lokalopgøret i PrimoTours Ligaen.

Og bag de cifre gemmer sig historien om en håndboldkamp, hvor vi desværre må konstatere, at der faktisk var klasseforskel i Frederica HK’s favør, da holdet besejrede KIF efter en 17-10 føring ved pausen.

Det er ikke rart at skulle konstatere på denne hjemmeside, men man fik allerede fra kampens start en indikation på, at det ville blive en svær eftermiddag for KIF’erne, som i angrebet havde svært ved at finde hullerne i gæsternes forsvar, mens Fredericia modsat med en fremragende styrmand i Kristian Stoklund Larsen og en stærkt skydende Jakob Mikkelsen havde betydeligt nemmere ved at finde hullerne i KIF’s forsvar.

Det betød, at hverken Anders Petersen eller Richard Frisk i KIF-målet fik fat i ret mange bolde – men de fik så heller ikke ret god hjælp af KIF-forsvaret. Det var ikke kun Stoklund og Mikkelsen, som bombede bolde ind bag KIF-keeperne. Det samme gjorde Rune Schrøder og i anden halvleg Rune Andersen, ligesom ikke mindst Kristian Stoklund også strøede om sig med indspil til stregen og bolde til fløjene. Det var ren landsholdsklasse det Stoklund leverede lørdag eftermiddag i Sydbank Arena.

Efter 10-17 ved pausen var KIF’erne desværre aldrig tæt på et come back i anden halvleg. Indstillingen og fighten var der ikke noget i vejen med, og i 7 mod 6-spillet, som KIF’erne konsekvent benyttede sig af i anden halvleg, havde KIF’erne heller ikke de store problemer med at score på FHK’s to målmænd Emil Tellerup og Jimmi Andersen. Undervejs havde KIF’erne dog for mange tekniske fejl og for mange afbrændere – også i helt fri position – til, at KIF’erne kunne levere et come back.

Til gengæld kunne man så glæde sig over, at både islandske Olafur Gustafsson i forsvaret og Andreas Væver på venstre fløj var tilbage på KIF-holdet efter deres lange skadespause.

Men samlet set må man konstatere, at der venter rigtig hårdt arbejde forude for trænerduo’en Ulf Sivertsson og Andreas Toudahl. Det samme er der for spillerne og for KIF’s trofaste fans. Husk, at det er i modgang man skal kende sine venner – og en ægte KIF-fan er med både, når det går godt og når det går mindre godt. Og lige nu er det ret meget op ad bakke for KIF og for os, som har et stort hjerte for klubben.

Kampfakta:

Målscorere:

KIF: Jens Svane Peschardt, 5, Mathias Thynell, 4, Andreas Flodman, Chris Jørgensen og Andreas Væver, hver 3 mål, Benjamin Pedersen, Troels Vejby Jørgensen og Frederik Gustavsson, hver 2 mål, Alexander Morsten og Arni Eyolfsson, hver 1 mål

FHK: Kristian Stoklund Larsen, 8, Martin Bisgaard, 6, Jakob Mikkelsen, Rune Schrøder og Rune Andersen, hver 4 mål, Mathias Hedegaard, 3, Rasmus Meyer, 2, Jakob Frederiksen og Nikolaj Mehl, begge 1 mål.

Redningsprocent: KIF: Anders Petersen: 27 (6/22), Richard Frisk: 18 (4/22), FHK: Emil Tellerup: 37 (10/27), Jimmi Andersen: 47 (8/17)

Tilskuertal: 3114