Arkiv

Svær udekamp søndag for KIF Kolding


En udekamp mod Mors/Thy Håndbold er altid en udfordrende og svær opgave. Det ved KIF Kolding-træner Ulf Sivertsson alt om, men alligevel slår han fast, at det ikke i første række er modstanderne, Mors/Thy Håndbold han og spillerne har fokus rettet imod.

-Nej, vi har brugt ugen på at fokusere på de ting vi selv skal forbedre. Det gælder ikke mindst i forsvaret, det gælder de tekniske fejl, som vi skal minimere, og så er det selvfølgelig også i angrebet, hvor vi har fokus på at bringe os i de bedst mulige situationer samtidig med, at vi blandt andet skal undgå de uprovokerede fejl, som vi i den seneste kamp mod Fredericia havde flere af, lyder det fra KIF-træneren.

Træningen de seneste seks dage siden Fredericia-kampen er således blevet brugt på at skærpe et KIF-hold til en kamp, som stillingen taget i betragtning, er yderst vigtig.

-Vi møder et hold fra vores egen ende af tabellen. Et hold, som er meget stærkt, ikke mindst på hjemmebane, konstaterer Ulf Sivertsson.

Det har Mors/Thy i denne sæson bevist med sikre sejre over både Skjern og Fredericia. I kampen mod Skjern hev Mors/Thy-træner Søren Hansen en ”kanin” op af hatten i form af den unge 2. divisionsspiller, Mads Hoxer, som på pladsen som højre back i fraværet af den store profil, Marcus Dahlin, gik ind og bankede syv kasser i mål.

Hjemmeholdet har mange andre profiler som den norske hugger på venstre back, Erik Thorsteinsen Toft, højre back Jonas Gade Nielsen, Søren Nørgaard på venstre fløj, Allan Toft Hansen og Emil Bergholt på stregen, rutinerede Søren Pedersen og unge Nicklas Graugaard i målet.

Kampen mellem Mors/Thy og KIF fløjtes i gang søndag klokken 15 i Sparkassen Thy Arena i Mors.