Arkiv

KIF mod formstærkt vestjysk mandskab


Det er et KIF Kolding-mandskab med fornyet tro på egne evner, som fredag klokken 19 i Sydbank Arena Kolding tager imod formstærke Ribe-Esbjerg HH. Efter en fornem sæsonstart med 11 point i de første syv kampe indtager vestjyderne ligaens andenplads, men efter sidste weekends KIF-sejr på 32-28 på udebane mod Mors/Thy er det også et KIF-mandskab med en god portion selvtillid, som møder op fredag aften.

-I kampen mod Mors/Thy lykkedes tingene for os. Vi stod rigtig godt i forsvaret, og her var det tydeligt, at vi blev styrket af, at Olafur Gustafsson igen kunne være med i 60 minutter. I angrebet spillede vi klogt, og det gode forsvarsspil gav også ekstra redninger fra Richard Frisk ligesom vi også i kraft af forsvaret fik flere kontramål. Samtidig spillede vi med få fejl, så der var mange ting, som lykkedes for os i kampen mod Mors/Thy, understreger KIF-træner Ulf Sivertsson.

Han er godt klar over, at der er meget der skal lykkes for, at KIF’erne kan stikke en kæp i hjulet på Ribe-Esbjerg HH.

-De er nummer to, og vi er nummer 13. Så det siger sig selv, at de stiller op som favorit. Men det ændrer nu ikke på, at vi skal søge alle de muligheder vi har for at få udbytte af denne kamp. Nøglen til succes ligger i, at vi igen får forsvarsspillet op på højeste niveau, understreger Ulf Sivertsson.

KIF-træneren fik så sent som i lørdags et billede af Ribe-Esbjergs aktuelle styrke, da holdet i tv-kampen på TV 2 imponerede med en sikker hjemmesejr over et andet af topholdene, Bjerringbro/Silkeborg. Her var det ikke mindst Ribe-Esbjergs tre islandske bagspillere, Gunnar Steinn Jonsson, Runar Karasson og Daniel Ingason, som imponerede KIF-træneren.

-Men de har et stærkt besat hold over hele linjen. Det ændrer ikke på, at vi er klar på udfordringen, siger Ulf Sivertsson, som også håber på, at KIF’erne fredag aften får en heftig og medlevende kulisse i Sydbank Arena.

Det samme håber alle vi andre. Kampen mellem KIF Kolding og Ribe-Esbjerg fløjtes i gang fredag klokken 19. Kom i god tid i hallen og være med til at banke stemningen i vejret, så KIF’erne for alvor kan mærke, at de er på hjemmebane. Det har spillerne fortjent!

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding