Arkiv

KIF på svær opgave i Skjern lørdag eftermiddag


Efter små to ugers kamppause som følge af landskampe skal KIF Koldings mandlige ligahold lørdag eftermiddag på en svær opgave, når holdet på udebane skal op imod Skjern Håndbold.

En stor udfordring for et KIF-hold, som kommer med en god portion selvtillid i bagagen efter sejre i de to seneste ligakampe mod Mors/Thy og Ribe Esbjerg HH.

-I sidste uge var vores fysiske træner Johan Petterson med til træningen og her fik vi trænet godt både fysisk og spillemæssigt. Sidste weekend havde spillerne så fri, og i denne uge har vi så trænet godt op til kampen mod Skjern. Vi ved, at vi skal op imod et stærkt hold med mange landsholdsspillere, men vi har fokus på vores eget spil, og ved at vi skal stå rigtig godt i forsvaret, hvis vi skal have nogle muligheder i en kamp mod Skjern, konstaterer KIF-træner Ulf Sivertsson.

Han har haft hele sin trup til rådighed i landskamppausen, mens Skjern i samme periode har haft fire spillere på landsholdsopgaver med det norske og islandske landshold. Ligesom KIF, som kommer med to ligasejre i ryggen til lørdagens kamp, har hjemmeholdet også sejre mod to af topholdene i ligaen, GOG og BSH med i bagagen, mens vestjyderne til gengæld led den skuffelse det var meget overraskende at blive slået ud af EHF Cup’en, da holdet på hjemmebane tabte til østrigske HC Alpla Hard på en afgørelse efter straffekast.

Alt det spiller dog næppe nogen større rolle, når kampen fløjtes i gang lørdag eftermiddag. Her er det dagsformen og evnen til at håndtere de udfordringer, der viser sig undervejs i kampen, som afgør slaget mellem de to klubber, som i mange år har haft en heftig rivalisering i dansk håndbold.

Kampen mellem Skjern og KIF Kolding vises på TV2 med kampstart klokken 16.10 lørdag i Skjern Bank Arena.