Arkiv

Godkendt KIF-indsats – trods nederlag i Skjern


Det var langt hen ad vejen en godkendt indsats KIF Koldings mandlige ligahold leverede lørdag sidst på eftermiddagen i Skjern Bank Arena. Også på trods af nederlaget på 31-26 efter, at Skjern havde været foran med 15-13 ved pausen.

KIF’erne kom fint fra start og kom foran 3-1 på tre mål af en yderst veloplagt Andreas Flodman. Det vestjyske hjemmehold kom dog ret hurtigt på omgangshøjde med KIF’erne i en første halvleg, som i det første kvarter var helt jævnbyrdig. I Eivind Tangen og Kasper Søndergaard havde hjemmeholdet et par stærkt skydende bagspillere, som sørgede for, at hjemmeholdet i sidste halvdel af første halvleg var et skridt eller to foran KIF’erne, som i kampens første halvleg først og fremmest holdt sig inde i kampen med to velspillende fløje i form af Andreas Flodman og Andreas Væver. Ude bagfra havde KIF’erne det svært, men både Jens Svane Peschardt og Chris Jørgensen lykkedes dog med flere viljestærke aktioner i form af langskud og gennembrud.

KIF’erne var stadig godt med i kampen et godt stykke ind i anden halvleg, og da Mathias Thynell efter 38 minutters spil reducerede til 20-18 på et gennembrud var muligheden for at få gevinst med hjem fra Skjern stadig tilstede.

I den fase af kampen havde hjemmeholdet dog et par gennembrudsstærke spillere i Thomas Mogensen og Jesper Konradsson, og ikke mindst de to spilleres aktioner banede vejen for den 26-19 føring efter 47 minutters spil, som betød at kampen reelt var afgjort.

KIF-spillerne fortsatte dog med at kæmpe, men havde også i den tidligere islandske landsholdsmålmand Bjørgvin Pall Gustavsson en alvorlig forhindring. Islændingen kom på mål hos Skjern, og han endte med en redningsprocent på 45 og havde sin store andel i, at KIF’erne trods en godkendt indsats ikke kom i nærheden af pointene.

Hos KIF var der stærke individuelle præstationer af fløjspillerne Andreas Væver og Andreas Flodman, ligesom Jens Svane Peschardt og Chris Jørgensen også kunne være deres indsats bekendt. Til gengæld manglede der lige de sidste ti procent i forsvarsspillet – de procenter, der var til stede i de to foregående kampe, hvor KIF’erne som bekendt slog Mors/Thy og Ribe Esbjerg.

For KIF’erne er der ingen grund til at hænge med hovederne efter lørdagens nederlag i Skjern. Allerede nu på onsdag den 6. november klokken 19 kommer Bjerringbro/Silkeborg Håndbold på besøg i Sydbank Arena.

Til den kamp skal KIF’erne have maksimal opbakning, så køb din billet til kampen – og tag din gode ven, din mor, din moster og onkel og alle de andre med ud i hallen. Så kan vi få en festlig aften nu på onsdag i Sydbank Arena i Kolding.

Matchfakta:

Topscorere Skjern: Eivind Tangen, 7, Anders Eggert, 5, Rene Rasmussen og Thomas Mogensen, begge 4, Kasper Søndergaard 3 mål.

KIF: Andreas Væver, 7, Andreas Flodman, Jens Svane Peschardt og Chris Jørgensen, hver 4, Mathias Thynell, 3, Alexander Morsten, 2, Mathias Daugård og Arni Bragi Eyjolfsson, hver 1 mål.

Udvisninger: Skjern: 5, KIF: 3.

Tilskuere: 2782 i Skjern Bank Arena

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding