Arkiv

KIF er klar til at møde endnu et tophold


I lørdags var modstanderen Skjern. Onsdag aften er det Bjerringbro-Silkeborg, og i næste uge venter GOG som modstander for KIF Koldings mandlige ligahold.

Det er tophold på rad og række KIF’erne møder, og efter lørdagens godkendte kamp, der som bekendt endte med et fem måls nederlag til Skjern gælder det så BSH, som stiller op på den anden banehalvdel onsdag klokken 19.00 i Sydbank Arena Kolding.

Der er næppe tvivl om, at KIF’erne i forsvaret skal lægge nogle ekstra procenter i sammenlignet med lørdagens kamp i Skjern. Her spillede KIF’erne langt hen ad vejen en fornuftig angrebskamp med tålmodighed i spillet og få tekniske fejl. Til gengæld var forsvarsspillet ikke på det niveau KIF’erne viste i de foregående kampe mod Ribe-Esbjerg og Mors/Thy, og det betød så også, at KIF’erne i kampen mod Skjern ikke efterlod ret gode betingelser for Richard Frisk og Anders Petersen i KIF-målet.

Mandag aften spillede BSH hjemme mod GOG, og i den tv-transmitterede kamp viste et smalt besat BSH-mandskab uden Sebastian Skube og Mads Øris Nielsen alligevel tilpas meget kvalitet til at besejre GOG. Det gjorde holdet med en stærkt spillende Kasper Larsen i målet og med Nikolaj Markussen som én af flere store profiler i angrebet. Både på afslutninger ude bagfra, gennembrud og indspil til stregen viste Markussen høj klasse. Så her bliver der en heftig opgave for KIF-forsvaret onsdag aften. Men spillere som Nicolai Øris Nielsen, Jacob Lassen, Johan Hansen og Jesper Nøddesbo viste også, at trods en smal besætning råder BSH-træner Peter Bredsdorff Larsen over et mandskab med høj kvalitet.

Det bliver KIF’ernes opgave onsdag aften at sætte en kæp i hjulet for det midtjyske tophold, og for at nå det mål skal KIF’erne gerne have opbakning af en solid kulisse onsdag aften, klokken 19, hvor kampen fløjtes i gang. Så mød op og bak KIF-drengene op – og tag alle dine venner med ud i hallen til dette håndboldbrag!

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding