Arkiv

Drama mellem KIF og GOG er i vente


Bliver det en ligakamp efter samme skabelon som i de foregående sæsoner er der al mulig grund til at forvente et nyt heftigt håndbolddrama, når KIF Kolding tirsdag klokken 20 i Sydbank Arena tager imod de gamle arvefjender fra Sydfyn, GOG.

Mens KIF’erne som bekendt som bekendt sidste onsdag viste flot moral og også spillemæssig klasse, da holdet hjemme hentede det ene point i den uafgjorte 27-27 kamp mod Bjerringbro-Silkeborg, kom GOG’erne dagen efter tilbage på sejrssporet, da holdet efter tre liganederlag i træk besejrede Lemvig/Thyborøn med 30-27 efter en tæt kamp. Og fynboerne, som lige nu er inde i et meget tæt program med ligakampe og Champions League-kampe på skift, fortsatte søndag eftermiddag med at spille tætte kampe, da holdet efter at have været bagud hele kampen hentede det ene point, da GOG på hjemmebane i Odense spillede uafgjort 37-37 mod de tidligere svenske mestre, IFK Kristianstad.

Det skete efter en kamp, hvor GOG ikke viste imponerende takter i forsvarsspillet, men til gengæld viste fin moral og i angrebet blev drevet frem af en stærkt spillende bagkæde med Lasse Møller, Emil Lærke og Mathias Gidsel som de store profiler.

I den kamp, som blev vist på DR tv, må KIF’s trænerduo, Ulf Sivertsson og Andreas Toudahl givetvis have fået flere gode ideer til, hvordan KIF’erne skal gribe opgaven mod GOG an rent spillemæssigt. Da KIF i sidste uge kæmpede sig tilbage mod BSH fra at have været bagud med 21-25 en halv snes minutter før tid var det ikke mindst meget stærkt forsvarsspil kombineret med de nødvendige redninger fra Richard Frisk, som var baggrunden for KIF’s comeback i den kamp. Kan KIF’erne vise de samme takter mod GOG og samtidig bremse fynboernes normalt stærke kontrafase er alle muligheder for et godt resultat set med KIF-øjne tilstede tirsdag aften.

Kampen mellem KIF og GOG i Sydbank Arena fløjtes i gang tirsdag, klokken 20.00. Kom i god tid i hallen denne aften, hvor vi forventer rigtig mange tilskuere til dette gamle arvefjendeopgør – her i 2019-versionen!